Vand og strandliv på Nordfyn

Foto: Jens Wognsen

Nordfyn har dejlige børnevenlige sandstrande, hyggeligt havneliv med flotte både, sjovt badeland og en lang kystlinje, hvor du kan sejle i havkajak, kitesurfe eller prøve SUP-boards.

Plask i vandet!

Vand, sand og de bedste strande på Nordfyn

Nordfyn har Fyns længste kystlinje på 154 km og nogle af Fyns bedste strande. Her kan børnene soppe i det lave vand, mens mor og far soler sig. Hvis I gerne vil bevæge jer lidt, så kan I spille beachvolley, flyve med drage og meget andet på stranden.

Er havet noget, man sejler i? Så læg til ved en af de hyggelige havne eller en af Fyns største marinaer i Bogense. Eller tag på en sejltur på M/S Castor. I kan selvfølgelig også selv leje en båd, hvis I har lyst til at udforske kysten i en havkajak eller jolle.

Nordfyn har også fremragende fiskepladser, så der er nok at give sig til ved kysten.

Regner det? Så kan I slappe af ved svømmepølen. Bare hop ud i det - Nordfyn er dejlig ved vandet.

Find de bedste strande på Nordfyn!

Foto: Jens Wognsen

Badeland på Nordfyn

Svømmepøl, badeland med rutsjebaner, friluftsbad eller søbad? Nordfyn har det hele!

Hasmark Strand Badeland

Der er så sjovt i vandet i det store indendørs og udendørs badeland med forskellige rutsjebaner - og nyd livet i wellnessafdelingen med spa og sauna!

Bogense Svømmehal

Der er sjovt for hele familien og ren hygge i Bogense Svømmehal. Her er både dybvandsbasin, varmtvandsbassiner, vandrutsjebaner og en lækker wellness-...

Morud Friluftsbad

Der er sjovt ved vandet for hele familien ved Morud Friluftsbad, hvor I kan springe ud fra de høje vipper eller lade de små slappe af i børnebassinet.

Bogense Søbad

Dyk ned i vandet og nyd en dejlig saunatur bagefter, svøm en runde på havsvømmebanen eller svøm hen til tømmerflåden. Søbadet i Bogense er dejligt båd...

Havneliv på Nordfyn

Hyg dig med en dejlig gåtur på havnen, læg til med din båd og nyd den gode stemning eller slap af med en is - nyd livet på havnen!

Bogense Marina

Bogense Marina er et skønt syn med alle de store flotte lystbåde - der er plads til 700 lystbåde i den moderne marina!

Bogense Gl. Havn

Den gamle havn i Bogense blev anlagt helt tilbage i 1828 og har været en meget aktiv industri- og færgehavn, men i dag er her ren hygge, store flotte ...

Klintebjerg Havn

Klintebjerg Havn var engang den største havn i Odense Fjord - i dag er det en hyggelig lystbådehavn, hvor du kan nyde madpakken og den flotte udsigt!

Otterup Lystbådehavn

Otterup Lystbådehavn ved Egensedybet er Danmarks smukkeste naturhavn, hvor du kan nyde madpakken, en dejlig gåtur og udsigten til Odense Fjord.

Hygge på havnen - i Bogense eller ved Odense Fjord!

Foto: Jens Wognsen

Syng sammen med Knud Skæg - hver tirsdag i ulige uger i Musikhytten på Bogense Gl. Havn!

Foto: VisitNordfyn

Lej en båd

Sejl rundt i Odense Fjord eller Kattegat - eller inde i landet i den helt rolige Langesø!

Har du din egen båd, eller leder du efter et slæbested? Der er slæbesteder på Nordfyn ved Skåstrup Strand, Bogense Havn, Fuglsang Strand og Klintebjerg Havn.

Klintebjerg Baadeleje

Fisketur eller sjov på vandet? Lej joller med motor eller kajakker hos Klintebjerg Baadeleje og nyd en dejlig tur i Odense Fjord.

Bådudlejning ved Langesø

Nyd en dejlig sejltur i Langesø ved den skønne Langesøskov. Oplev en dejlig tur, hvor du ser området på en helt ny måde.   Pris for leje af båd: DKK 70,- pr. dag. Depositum 100,- Udlejning af både sker ved Shell Service Morud, 765 Rugårdsvej, 5462 Morud.

Aktiv i vandet

Kitesurfing, havkajak eller SUP-paddling? Prøv det på Nordfyn!

Kitesurfing ved Flyvesandet

Hvis du søger de gode bølger og smuk natur, så skal du prøve at kitesurfe på toppen af Fyn ved Flyvesandet!

Udlejning af Havkajak- og SUP-boards på Nordfyn

Har du lyst til en sjov tur i vandet? Lej SUP-boards eller havkajakker og oplev Nordfyns kyst fra vandsiden!

Havet som legeplads - på film!

Foto: Nordic Story/VisitFyn