Far griber dreng i vandet ved Bogense Søbad

Bogense Søbad

Foto: Bogense Søbad
Aktiviteter
Strande og udendørsbade
Dyk ned i vandet og nyd en dejlig saunatur bagefter, svøm en runde på havsvømmebanen eller svøm hen til tømmerflåden. Søbadet i Bogense er dejligt både vinter og sommer!
Adresse

Østre Havnevej 30

5400 Bogense

Kontakt

E-mail:post@nordfynskommune.dk

Telefon:64828282

Hop i det moderne Søbad!

Hop i vandet fra Søbadet i Bogense, hvor du både kan bruge de forskellige trapper og den lange badebro. Ved vandet er der lækkert sand og plads til, at I kan ligge på et tæppe og nyde livet.

Engang kørte borgerskabet til Bogense Søbad for at nyde et dyk i de friske bøler. Men Søbadet er helt nyt og moderne, og alle kan have det sjovt her.

Der er badebro og en tømmerflåde ude i vandet, som alle raske piger og drenge kan svømme hen til. Badebroen ligger i Bogense Gl. Havn, på Østre Mole ud mod havet med udsigt til Æbelø. Bogense Søbad er tildelt Det Blå Flag som tegn på god kvalitet.

Du kan også bruge den nye havsvømmebane ved siden af Søbadet - alle er velkomne.

Kørestol til søbadet

Der er badekørestol til rådighed. Hvis du ønsker at låne en baderullestol, så bevægelseshæmmede også kan komme i vandet, så kan du henvende dig til VisitNordfyn, hvor du kan låne en nøgle til kørestolen.

Omklædningsrum og sauna

Du kan skifte tøj i omklædningsrummet, hvor der også er toiletter og brusere og sauna. 

Du kan få udleveret kode til omklædningsrum, bruser og sauna ved turistkontoret i Bogense, Vestre Havnevej 9 B, tlf. 6481 2044. Det er bedst at ringe i forvejen, inden du skal bruge koden. Medlemmer af de lokale foreninger får udleveret koden via deres foreninger.

Åbningstider

Søbadet er åbent i dagstimerne mellem kl. 6 og 21.

OBS: Faciliteterne ved Bogense Søbad er lukket på ubestemt tid for at mindske spredning af Covid-19. Det er muligt at bruge faciliteterne udenfor, dog ikke toiletterne. Dette gælder også trods regeringens udmelding om åbent for svømmehaller, da der er en række krav i den forbindelse.

Adresse

Østre Havnevej 30

5400 Bogense

Facilities

Tildelt Blå Flag

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af