©  Foto:

Bogense Søbad

Dyk ned i vandet og nyd en dejlig saunatur bagefter - Søbadet i Bogense er dejligt både vinter og sommer!

Hop i det moderne Søbad!

Hop i vandet fra Søbadet i Bogense, hvor du både kan bruge de forskellige trapper og den lange badebro. Ved vandet er der lækkert sand og plads til, at I kan ligge på et tæppe og nyde livet. Badebroen er sat op i sommermånederne og tages ned 1. september.

Engang kørte borgerskabet til Bogense Søbad for at nyde et dyk i de friske bølger. Men Søbadet er helt nyt og moderne, og alle kan have det sjovt her.

Der er badebro og en tømmerflåde ude i vandet, som alle raske piger og drenge kan svømme hen til. Badebroen ligger i Bogense Gl. Havn, på Østre Mole ud mod havet med udsigt til Æbelø. Bogense Søbad er tildelt Det Blå Flag som tegn på god kvalitet.

Du kan også bruge den nye havsvømmebane ved siden af Søbadet - alle er velkomne.

Kørestol til søbadet

Der er badekørestol til rådighed. Hvis du ønsker at låne en baderullestol, så bevægelseshæmmede også kan komme i vandet, så kan du henvende dig til VisitNordfyn, hvor du kan låne en nøgle til kørestolen.

Omklædningsrum, brusere og sauna

Du kan skifte tøj i omklædningsrummet, hvor der også er toiletter og brusere og sauna til rådighed.

Saunaen er tændt på følgende tidspunkter:

Mandag og onsdag: 06.00 – 10.00
Tirsdag, torsdag og fredag: 15.00 – 19.00
Lørdag og søndag: 07.00 - 18.00

Det er ikke muligt selv at tænde saunaen. Det tager op mod en time for ovnen at varme op.

Du kan få udleveret kode til omklædningsrum, bruser og sauna ved turistkontoret i Bogense, Vestre Havnevej 9 B, tlf. 6481 2044. Det er bedst at ringe i forvejen, inden du skal bruge koden. Medlemmer af de lokale foreninger får udleveret koden via deres foreninger, som kan få det via havnekontoret.

Åbningstider

Faciliteterne ved Søbadet er åbne i dagstimerne mellem kl. 6 og 21.