©  Foto:

Sjov i havkajak ved Bogense

Prøv en tur i havkajak ud for Bogense Gl. Havn med en dygtig instruktør - tirsdage fra 11. juli til 25. juli og mandag 31. juli!

Prøv en sjov tur med vennerne, kæresten eller familien! Inden turen får I en grundig orientering om havkajakken, pagajen og svømmevesten, som bliver stillet til rådighed. Vi taler også om sikkerhed og procedurer.
Vi prøver at ro sammen i beskyttet farvand under sikre forhold, og hvis I gerne vil udfordres lidt mere, så tilpasser vi aktiviteten til jeres ønsker.
Turen bliver ledet af en erfaren havkajakinstruktør.

Hvornår

Aktiviteterne bliver afholdt hver tirsdag fra og med 11. juli til og med 25. juli samt mandag 31. juli. Der er tre hold hver dag med plads til seks personer på hver tur: Hold I kl. 09:00 – 11:00, Hold II kl. 11:30 – 13:30 og Hold III kl. 14:00 til 16:00.

Praktisk information

Pris: 195 kr.

Det er en våd aktivitet at ro havkajak, så tag badetøj på og noget tøj, der kan tåle saltvand - og evt. en vindjakke eller noget lignende. Måske skal vi bade fra kajakken. Man kan have bare fødder eller badesko på.
Husk at medbringe et håndklæde, tørt tøj til efter aktiviteterne, drikkevarer og evt. snacks, solbeskyttelse og hat.

Vær opmærksom på

Man skal være fyldt 14 år for at deltage, og unge under 18 år skal ledsages af en forælder, der på den unges vegne kan give samtykke til aktiviteten. Alle deltagerne skal være dækket af egen ansvars/ulykkesforsikring.

Der tages forbehold for, at vejret og andre forhold kan medføre aflysning. Instruktøren vurderer sikkerheden. Hvis turen bliver aflyst, får I naturligvis penge tilbage for billetten.