Besøg Flyvesandet

Foto: Sarah Green

Flyvesandet er Fyns nordligste strand og byder på bløde sandklitter, unik natur, skønne skovområder og en fabelagtig udsigt. Tag de gode sko på eller badetøjet med og ta' på tur til Flyvesandet!

Flyvesandet er et af de mest fascinerende steder på Nordfyn. En gang fløj sandet her hele tiden og skabte bløde sandklitter, og der var en kæmpestor fjord, der strakte sig hele vejen til Tørresø. I dag er her en skøn natur, en dejlig sandstrand og skønne skovområder, hvor det er dejligt at gå tur. Find vættelys og rav ved vandet - eller nyd den imponerende udsigt helt til Samsø.

Strandliv ved Flyvesandet

Flyvesandet har en dejlig sandstrand, og der er gode bølger som er perfekt til kitesurfing. Kast dig ud i bølgerne!

Flyvesandet Strand

Dejlig badestrand, ro og fred, lavvandet kyst og en helt fantastisk udsigt: Det er Flyvesandet på Nordfyn. Nyd en afslappende dag ved vandet og den smukke natur ved Nordfyns nordligste punkt.

Kitesurfing ved Flyvesandet

Hvis du søger de gode bølger og smuk natur, så skal du prøve at kitesurfe på toppen af Fyn ved Flyvesandet!

Skøn natur på Flyvesandet

Oplev den skønne natur ved naturreservatet ved Nærå, gå tur i skoven ved Agernæs, nyd en dejlig cykeltur eller ta' fiskestangen med - Flyvesandet er det perfekte sted at gå på oplevelse! Der er selvfølgelig også en hundeskov, så husk at hunden er meget velkommen.

Cykeltur: Flyvesands-ruten

Cykelruten er på 24 km i alt og fører dig ud til Flyvesandet ad ikke særligt trafikerede små veje. En lidt udfordrende rute med opstigning på 63 m og nedstigning på 65 m.

Cykeltur: Flyvesands-ruten

Cykelruten er på 24 km i alt og fører dig ud til Flyvesandet ad ikke særligt trafikerede små veje. En lidt udfordrende rute med opstigning på 63 m og ...

Nærå Strand

Nærå Strand er en lavvandet fjord, hvor du kan se marsk som den har set ud mange steder i Danmark, og spotte de mange fugle i området.

Flyvesandet Hundeskov

På toppen af Fyn ved Flyvesandet Strand finder du en stor hundeskov, hvor både du og din hund kan nyde den idylliske skov tæt på vandet.

Fiskeri på Flyvesandet - Agernæs - Egebjerggård

Flyvesandet er et godt fiskested, hvor der er fisk det meste af året i det dybe vand langs kysten. Her er også gode muligheder for fluefiskeri.

Find meget mere om Flyvesandet!

Bo på Flyvesandet Camping, find de lækreste kirsebær eller dyk ned i historien ved at læse om godserne ved Flyvesandet - Flyvesandet er hyggelig!

DCU-Flyvesandet Strand Camping

DCU-Flyvesandet Strand Camp ligger på toppen af Fyn - direkte til Kattegat. Campingpladsen ligger i et naturområde med lave klitter og bred sandstran...

Egeby Frugtplantage

Æbler, blommer, pærer og søde kirsebær Frugtplantagen blev etableret i 1962, og der dyrkes æbler, blommer, pærer og søde kirsebær. Plantagen ligger...

Kørup Slot

Kørup, Kjørup, Ko-torp og Putbus: Kørup Slot har en lang historie og mange ejere bag sig siden 1400-tallet, hvor stedet første gang blev omtalt som en...

Egebjerggård

Egebjerggård er en flot herregård, som mest kan ses fra vejen - her har været mange driftige ejere med et succesrigt herregårdsbrug til følge!

Inspiration til din tur på Flyvesandet

Bloggerne guider til oplevelser på Flyvesandet - få gode idéer til din tur!

Find vej til Flyvesandet!