Restauranter i Bogense - og deres åbningstider
Leder du efter et sted at spise i Bogense? Find restauranter og caféer i Bogense og omegn!
Fra candyfloss til frisk fisk... Nordfyn har det hele. Find de bedste fødevarer i gårdbutikker, vejboder og gourmetbutikker eller nyd maden på en god restaurant.
På Nordfyn er der alt, hvad du kan drømme om: Lækre asparges, champignons, løg, æbler, kirsebær og græskar og meget mere. Køb det i en af gårdbutikkerne eller gå ind i de lokale supermarkeder, hvor du også kan købe nordfynske varer med hjem. Eller parker ved en af de mange vejboder og få lidt lækkert med hjem til aftensmaden. Få en smagsoplevelse i særklasse!
Mangler du souvenirs? Så kan du købe chokolade fra den lokale chokolatier l'Artisan ved Vinspecialisten Bogense, de bedste oste ved Ostehuset i Otterup, æblesaft ved Egeby Frugt og meget, meget mere - nyd den lokale mad!
Leder du efter et godt sted at spise? Så finder du de gode caféer og restauranter på Nordfyn. alt efter om du har lyst til tapas, fiskebuffet, bisonburger eller god gammeldaws dansk middag.
Find de bedste restauranter og caféer i Bogense, Otterup, Hasmark, Morud og Søndersø!
Hvad er den mest nordfynske mad? Der er nogen, der siger det er Bogense Maskintorsk, som fiskerne lavede ved at lade kogt torsk simre på kutterens maskine, til de blev sultne...
Opskrift:
1 kg hel torsk/750 g torskefilet
3-400 g selleri
Smør
salt, peber og sennepskorn efter behag
Torsken renses og skæres i skiver. Smør en gryde med smør. Selleri skæres i tynde skiver. Læg på skift fisk og selleri i gryden med smør og krydderier mellem lagene - torsk skal være både øverst og nederst. Simrer under låg ved svag varme i ca. 1 time. Server direkte fra gyden med kogte kartofler til.