Gå til indhold

Hemmelige oaser på Nordfyn

Foto: Rikke Lindhøj

Indimellem er det spændende at opleve noget af det, alle de andre ikke kender til. Leder du efter de steder, hvor der er ro og fred, fordi der ikke er så mange, der ved noget om dem? Så kig her og find nogle af de ”hemmelige” oaser, der findes her på Nordfyn!

Liste
Kort
Dallund Slot ved Søndersø
Foto: Dallund Castle

Dallund Slot ved Søndersø

Se den imponerende hvide slotsbygning ved Dallund, der stammer helt tilbage fra 1500-tallet - og gå tur rundt om den smukke sø foran slottet!

Læs mere
Fredskoven i Bogense
Foto: Casper Hansen

Fredskoven i Bogense

Søger du efter ro og idyl i smuk natur? Her i Fredskoven ved Bogense ser du mange gamle træer og en dejlig skov, hvor det er rart at gå tur!

Læs mere
Fuglsang Strand
Foto: Ivan Møllebjerg

Fuglsang Strand

Gå glad i bad ved Fuglsang Strand, hvor du kan nyde vandet og sandet og få lidt skygge i det grønne område - og så er stranden skøn hele året rundt!

Læs mere
Klintebjerg Havn
Foto: Rikke Lindhøj

Klintebjerg Havn

Klintebjerg Havn var engang den største havn i Odense Fjord - i dag er det en hyggelig lystbådehavn, hvor du kan nyde madpakken og den flotte udsigt!

Læs mere
Nørreby Hals
Foto: Ole Thrane

Nørreby Hals

Nørreby Hals er den lille tange, der skærmer Nærå Strand fra Kattegats bølger. Her oplever du en fantastisk udsigt til både Æbelø, Kattegat og Flyvesandet, og du kan nyde de smukke strandenge og fugle...

Læs mere
Otterup Byskov
Foto: Rikke Lindhøj

Otterup Byskov

Gå tur i den gamle mose og den nye skov lige ved siden af Otterup og nyd den skønne natur - både på den 2 km lange skov og i hele skoven, som du frit må udforske!

Læs mere
Ølundgaard
Foto: Viggo Lind

Ølundgaard

Ølundgård, Lammesø og Firtalsstranden er smukke fredede naturområder ved Odense Fjord, hvor du kan se hvordan de inddæmmede områder har givet liv til mange fugle og planter!

Læs mere

Få inspiration til mere på Nordfyn!

Skoven - lyset og stien
Oplev skoven på Nordfyn!
Strande på Nordfyn
De bedste strande på Nordfyn
Vejbod på Nordfyn
Gårdbutikker og gourmetoplevelser på Nordfyn
Pige i gang med at udfylde vinterbingo-pladen
Naturbingo

Vi ses på: