©  Foto:

DCU-Camping Flyvesandet Strand

Smuk udsigt over vandet

På Flyvesandet Strand kan du bo i første række med udsigt over vandet. Den børnevenlige strand er lige uden for og indbyder til lange sommerdage med leg i vandet og smukke gåture i strandkanten. Du kan også gå en tur i skoven eller tage en afstikker til Æbelø med den vilde natur, hvor du kan opleve både havørne og dådyr.

Byliv i Odense

Trænger du til lidt byliv med shopping, kultur og cafeer, så er Odense ikke langt væk. Her kan du opleve H.C. Andersens Hus, Den Fynske Landsby, Danmarks Jernbanemuseum og midtbyen med de mange butikker og spisesteder.

Fyn er fin

På kun en times køretur kan du opleve det meste af Fyn – Nyborg i øst, Svendborg og Faaborg i syd, Assens og Middelfart i vest og naboen Bogense i nord. Brug en dag på at køre til Egeskov Slot, hvor der er oplevelser for hele familien med Camping Outdoor Museum, veteranbiler- og fly, motorcykler, Draculas Krypt, Piet Heins labyrint, naturlegeplads, trætop-vandring og selvfølgelig slottet med slotsparken.

Fællesskab, børn og hunde

Slip trygt børnene løs på campingpladsen - og lad dem brænde noget energi af på legepladsen med den store hoppepude og de andre gode legeredskaber. Hele sommeren er der rigtig mange, sjove og populære aktiviteter for børnene. Har du hund med, så slip den løs i hundeskoven og få en hyggesnak med de andre hundeejere. Køb ind til lidt god mad og drikke, så du kan fyre op i grillen og nyde den skønne campingplads.