Besøg Gyldensteen Strand

Foto: Viggo Lind

Gyldensteen Strand ved Bogense byder på søer, lagune og havudsigt, brede stier rundt i hele området, fugletårne, mange forskellige fugle og dyr og et perfekt sted til at spise madpakken!

Flere millioner ton vand strømmede ind, da digerne blev fjernet fra kysten tæt på Bogense i 2014. Men bare rolig, for det er alt sammen en del af Fyns største naturgenopretningsprojekt. Gyldensteen Strand blev inddæmmet i 1800-tallet, og havbunden blev forvandlet til landbrugsjord. Men nu er vandet kommet tilbage, og der er genskabt en lagune og en sø i området.

Kom herud og gå en tur. Der er gode vandrestier i området, og der er fugletårne tre forskellige steder i området, så du kan se udsigten over det flotte område. Måske kan du også spotte en havørn, der kommer forbi - eller sælerne, der soler sig på sten ved vandet?

Tag bare madpakken med – her er et overdækket naturrum med borde og bænke, hvor I kan slappe af med maden efter en dejlig gåtur.

Planlæg din tur

Find ud af, hvad du kan se og hvor du kan gå ved Gyldensteen

Gode råd inden turen til Gyldensteen Strand

Hvordan kommer man til Gyldensteen Strand, kan man gå mellem Gyldensteen Strand og Stegø Mølle og hvordan kommer man rundt i kørestol? Og hvordan er reglerne for at færdes på Gyldensteen Strand? Få svar på dine spørgsmål her!

Cykel- og vandreture

Find stier og forslag til cykelture på Gyldensteen Strand

Kort over Gyldensteen Strand

Planlæg din tur!

Kort

Group
Group
Åbn i Google Maps
Adresse

Langø

Koordinater

Længdegrad : 10.15892

Breddegrad : 55.580017