Fiskeri på Nordfyn

Foto: Jens Wognsen

Nordfyn har 154 km kystlinje med gode fiskepladser og masser af havørreder, multer, fladfisk og mange andre fisk. Ta' ud og prøv lykken!

Nordfyn er et eldorado for lystfiskere - eller det er i hvert så tæt på, at vi godt tør bruge ordet....

Her er 154 km kyst, hvor du kan fange havørreder, hornfisk, multer, makreller og fladfisk. Vil du være garanteret at fange en fisk? Så tag ud med en guide på fisketur og lær alle de gode tips og tricks. Eller tag ud til en fiskesø og prøv lykken. Hvis du har lyst til at tage på fisketur på havet eller i Odense Fjord, kan du selvfølgelig leje en båd.

Tag fiskestangen med og smid snøren ud - så får du en fantastisk fiskeferie på Nordfyn.

De bedste fiskepladser og fiskesøer på Nordfyn - se på kortet!

Foto: Michael G. Olesen

Fiskesøer

Ta' familien med til de gode fiskesøer

Barfods Dam i Bogense

Barfods Dam er en smuk idyl hvor I kan fiske, nyde madpakken i den skønne natur eller hoppe rundt på naturlegepladsen ved siden af!

Børges Put and Take - Lystfiskeri

Her er altid masser af regnbueørreder i de fire store fiskesøer og den lille fiskesø for børn. Her er sjovt for både familie og venner i de skønne omg...

Mosegårdens Put & Take, Søndersø

Dejlige fiskesøer med masser af fisk - midt i den idylliske nordfynske natur!

Fiskeri i Langesø

Lej en båd og tag på fisketur i Langesø ved Morud - her er gode fiskemuligheder og en helt unik naturoplevelse i søen ved den store skov.

Fiskepladser på Nordfyn

Se de bedste fiskepladser langs kysten!

Fiskeri ved Skåstrup Strand

Skåstrup Strand mellem Bogense og Båring er en god fiskeplads især fra marts til april med vadefiskeri langt fra land på den lavvandede kyst.

Fiskeri på Æbelø

Der er gode fiskepladser omkring øen Æbelø. Du skal have waders på og kunne klare turen gennem vandet, så kan du fange mange fisk især mellem april-ju...

Fiskeri på Flyvesandet - Agernæs - Egebjerggård

Flyvesandet er et godt fiskested, hvor der er fisk det meste af året i det dybe vand langs kysten. Her er også gode muligheder for fluefiskeri.

Fiskeri på Enebærodde

Enebærodde er en fantastisk fiskeplads det meste af året. Her er meget varierende fiskemuligheder alt efter hvor du er på odden, så prøv fluefiskeri, ...

Fiskeri ved Egensedybet

Mellem Otterup Lystbådehavn ved Egensedybet og Galten Hoved er der det perfekte vinterfiskeri mellem november og marts - og du fanger også mange gode ...

Fiskeri ved Klintebjerg

Vil du gerne ud på dybt vand med fiskesnøren, så er Klintebjerg Havn et godt sted - her er der mange fisk på dybt vand på begge sider af havnen efter ...

Fiskeri & Natur

Psst - mangler du sandorm eller fiskegrej? Så tag ind til Fiskeri og Natur og find alt det, du mangler. Ejerne kender alt til de gode fiskepladser!

Lej en båd

Lej en båd og fisk i Odense Fjord eller til havs!

Vil du selv ud på tur? Der er slæbesteder ved Skåstrup Strand, Bogense Havn, Fuglsang Strand og Klintebjerg Havn i Odense Fjord.

Klintebjerg Baadeleje

Fisketur eller sjov på vandet? Lej joller med motor eller kajakker hos Klintebjerg Baadeleje og nyd en dejlig tur i Odense Fjord.

Udlejning af Havkajak- og SUP-boards på Nordfyn

Har du lyst til en sjov tur i vandet? Lej SUP-boards eller havkajakker og oplev Nordfyns kyst fra vandsiden!