Fiskeri på Nordfyn

Foto: Jens Wognsen

Nordfyn har 154 km kystlinje med gode fiskepladser og masser af havørreder, multer, fladfisk og mange andre fisk. Ta' ud og prøv lykken!

Nordfyn er et eldorado for lystfiskere - eller det er i hvert så tæt på, at vi godt tør bruge ordet....

Her er 154 km kyst, hvor du kan fange havørreder, hornfisk, multer, makreller og fladfisk. Vil du være garanteret at fange en fisk? Så tag ud med en guide på fisketur og lær alle de gode tips og tricks. Eller tag ud til en fiskesø og prøv lykken. Hvis du har lyst til at tage på fisketur på havet eller i Odense Fjord, kan du selvfølgelig leje en båd.

Tag fiskestangen med og smid snøren ud - så får du en fantastisk fiskeferie på Nordfyn.

Havørredfiskeri på Fyn

Hele Fyn er et paradis for lystfiskere, og der er havørreder langs hele kysten. På Fyn arbejder vi nemlig hårdt for at sikre havørredyngel og gode forhold for havørredfiskeriet. Du finder gode tips og mange flere oplysninger om havørredfiskeri hos Havørred Fyn, hvor du også finder et godt kort over fiskepladser, grejbutikker og meget mere!

Fiskeri FAQ

Hvor kan man købe sandorm eller fiskegrej på Nordfyn, kan jeg få hjælp fra en guide, må man fiske i Bogense Havn - og hvor kan man købe fisketegn på Nordfyn? Vi har svarene til dig!