Besøg Søndersø

Foto: Nina Flintegaard

Søndersø er stedet, hvor du slapper af med børnene, handler ind eller nyder en dejlig gåtur i det skønne landskab omkring byen. Se noget af det mere ukendte Nordfyn!

Ta' børnene med til byparken og lad dem lege, klatre, skate eller spille bold. Køb ind i de store supermarkeder, find en fin buket i blomsterhandelen eller find de pæne smykker eller et billigt vintagefund. Ta' på en gåtur ved søen foran Dallund Slot eller nyd en cykeltur på Kløverstierne eller tank op før den store cykeltur til Langesø. Søndersø er en hyggelig oplevelse!

Søndersø for børn

Legeplads, skaterbane, boldspil og hygge uden at blive forstyrret!

Søndersø Bypark

Søndersø Bypark er der du tager hen, hvis børnene skal skate, køre på løbehjul eller spille en masse boldspil - der er plads til sport og sjov og ballade midt i byen!

Legepladsen ved Sømarksvej i Søndersø

Besøg den hyggelige legeplads ved søen i Søndersø. Her kan I prøve gynger, karrusel, rutsjebane og legehus. Og så må I ikke gå glip af den store forhindringsbane med mange forskellige udfordringer og en sej svævebane. I kommer dertil ad stien ud fra Sømarksvej.

Se i Søndersø

Kunst og historie forener sig i den gamle kirke i Søndersø med de unikke kalkmalerier, det smukke Dallund Slot som du kan beundre på en gåtur omkring søen foran slottet - og så skal du da ikke snyde dig for den lokale berømthed, skulpturen Tørne, som bliver kaldt noget helt andet af de lokale...

Søndersø Kirke

Flotte og store Søndersø Kirke fra 1200-tallet byder på enestående kalkmalerier og mange smukke detaljer fra kirkens lange historie - et besøg værd!

Dallund Slot ved Søndersø

Se den imponerende hvide slotsbygning ved Dallund, der stammer helt tilbage fra 1500-tallet - og gå tur rundt om den smukke sø foran slottet!

Tørne i Søndersø

Det er en skulptur, der drejer helt bogstaveligt talt - og hvad forestiller denne drejning så? Den bliver kaldt både hundelort og Tourner, og du kan ikke overse den.

Nyd naturen!

Det er dejligt med en gåtur - eller brug Søndersø som et pit stop på cykelturen. Her er skøn natur og dejligt at få motion.

Kløverstierne i Søndersø

Oplev Søndersø bymidte eller naturen omkring byen. Søndersø har fire kløverstier, som alle er en oplagt og hyggelig måde få lidt motion på. De 4 forsk...

Cykeltur: Dallund-Ruten

Saddel op og tag på en 33 km lang cykeltur med jævnt terræn og uden megen trafik. Turen går forbi et slot, en gammel kirke og runesten.

Cykeltur: Langesø-Ruten

Langesø-ruten er en cykelrute gennem et usædvanligt smukt landskab. Ruten er på 22 km gennem et meget bakket og derfor ret udfordrende område. D...

Langesø MTB-spor

Prøv to af Danmarks bedste MTB-spor i et helt fantastisk og udfordrende terræn!

Køb ind i Søndersø!

Foto: Ole Thrane