©  Foto:

Shelter ved Kissemae Pumpehus ud for Nærå Strand

Bo på den tidligere fjordbund i den fantastiske natur ved Nærå Strand mellem Nørreby Hals og Flyvesandet!

Shelteret ligger ved Nærå Strand, der engang var en stor fjord der strakte sig langt ind på Fyn, men som blev inddæmmet fra 1781. Det lille pumpehus er stadig i gang med at pumpe vand fra det inddæmmede land ud i fjorden.

Her finder du noget af den mest uforstyrrede natur på Nordfyn, så nyd roen og stilheden og lyt efter hvor mange forskellige fugle du kan høre. Du kan også se den flotte stjernehimmel, for der er ingen huse tæt på og derfor ingen lysforurening.

Praktisk information

I det hyggelige shelter er der plads til to personer.

Det er muligt at medbringe hund, hvis den er i snor.

Det er ikke tilladt at lave bål ved shelteret på grund af dens placering, så husk at medbringe trangia, jetboil eller lignende, hvis der skal laves varm mad eller kaffe og te. Og så er I meget velkomne til at medbringe stearinlys og gode pandelygter.

Der er ikke drikkevand eller toilet ved shelteret. I kan benyttet Klinte Kirke eller Nørre Nærå Kirke, der begge ligger ca. 3 km væk fra shelteret.

Hvis du kommer hertil i bil, anbefaler vi at parkere ved Klinte Kirke eller Nærå Kirke og vandre resten af vejen, så du kan opleve den flotte natur langs ruten.

Pris

30 kr. per nat per person

Book

⇒ Book shelteret

Inspiration til mere

⇒ Find flere shelters på Nordfyn!