VisitNordfyn

Find shelters på Nordfyn

Så er du klar til en skøn ferie i naturen - men du skal huske også at finde ud af, hvor du kan sove! På Nordfyn kan du sove i shelters ved vandet, i skoven, på en bisonfarm lige ved siden af de store dyr og i ro og fred i den skønne natur på landet.

Nyd naturen og den friske luft og overnat i et shelter på Nordfyn! Du kan finde shelterpladser på hele Nordfyn, og du kan let komme rundt på cykel eller på en vandretur og bare nyde ro og fred og en fantastisk oplevelse. Du kan både sove i shelters ved stranden, ved søer, på landet, i skoven og på bisonprærien lige ved siden af de store bison. Nordfyn er fuld af gode friluftsoplevelser for dig!

Klik på knappen Kort for at se, hvor alle de forskellige shelters befinder sig på kortet.

Shelterpladser på Nordfyn

Liste
Kort

Vintershelter

Vidste du at man sagtens kan sove i shelters, selvom vinterkulden trænger sig på?

Det er vigtigt at være forberedt på det og have den rette påklædning på. Så kan vi garantere en helt særlig oplevelse, hvor stilhed, kulde og himlen vil give jer en uforglemmelig oplevelse.

  1. Medbring et isoleret liggeunderlag for at beskytte mod kulde og en god sovepose med hætte, du kan snøre helt tæt på hovedet. Husk at rulle soveposen ud i god tid, så den kan få varme fra bålet.
  2. Hold gang i bålet og sørg for at have rigeligt med godt brænde. Tag evt. en lille brændekløver med. Så får du rettet brændet godt til og får lidt sved på panden 😉
  3. Vælg gerne et shelter der er placeret i solen i stedet for skyggen, så du kan udnytte solens varme.
  4. Tag varmt tøj på, gerne i uld og i mange lag, og husk et ekstra sæt, hvis det bliver vådt/svedigt i løbet af dagen. Husk handsker, hue/pandebånd og varme sokker.
  5. Og så er det altid godt med et varmt måltid – også til morgenmad. Prøv f.eks. Huevos rancheros over bål. Du kan også nyde en kop varm kakao, før du hopper i soveposen. Tag et godt udvalg af bålmad og drikkelse med, så du kan få varmen ved måltiderne også 😊