Nordfyn i børnehøjde

Foto: Jens Wognsen

Nordfyn har masser af aktiviteter og oplevelser for børn, både i solskin og regnvejr. Hyg jer på en ægte familieferie!

Sjov for børn

På Nordfyn behøver du ikke spekulere længe over, hvad I skal opleve sammen med jeres børn. Her er masser af sjove aktiviteter for hele familien.

Læs mere

Hjælp sørøveren med at finde den forsvundne skat, opdag hvad der gemmer sig under havets overflade på en sjov sejltur, prøv at fange krabber, prøv fiskestangen af i Barfods Dam eller ta' hele familien med til de børnevenlige badestrande, hvor der er sand nok til at bygge imponerende slotte og lavvandet nok til at soppe fredeligt i vandkanten.

Skal det foregå til lands, kan du nyde en dejlig ridetur ud fra Bogense eller en hyggelig hestevognstur for hele familien på Enebærodde, og så kan du jo finde ud af, hvor god du er til at klatre på en af de sjove legepladser.

Leg ved vandet!

Hop i vandet ved Søbadet i Bogense - eller byg sandslotte og leg i det lave vand på Nordfyns bedste strande!

I kan også ta' på afslappet picnic ved Otterup Andedam og se de søde ænder og svaner.

Læs mere

Ta' på fisketur!

Har I prøvet at fange krabber? Krabber kan godt lide at gemme sig lidt ved sten og bådebroer. Find en god bådebro eller sten et roligt sted ved havnen. Eller prøv at se, om der er nogen fisk tilbage i Barfods Dam!

Læs mere

Sjove oplevelser!

Ta' med ud på bisonsafari på Ditlevsdal Bison Farm eller ta' med ud at sejle på Castor, der har sørøverture hver sommer!

Læs mere

Ta' på ridetur

Du kan sagtens ta' på ridetur på Nordfyn - prøv en guidet ridetur for både børn og voksne hver sommer. Eller ta' hesten med og prøv at ride i Langesøskoven!

Læs mere

Åh nej, det regner!

Det regner - og regnen holder bare ikke op! Hvad gør familien? I kan altid ta' regntøj på og gå ud at hoppe i vandpytter, men vi har også andre forslag. Køb et brætspil, prøv at lave lys, ta' i svømmehal eller prøv en tur på museum! Psst - det behøver ikke regne for at du besøger det...

Læs mere