Se Nordfyns slotte og herregårde

Foto: Ole Grost

Se alle de smukke slotte og herregårde, der ligger rundt omkring i Nordfyns landskab fra Odense Fjord til Langesøskovene. 

Nordfyns smukke herregårde og slotte ligger som perler på en snor i det nordfynske landskab. Nordfyn byder på 15 flotte og meget forskellige herregårde med hver deres lange historie bag sig. Besøg renæssanceslottet Harridslevgaard og se hvad der gemmer sig bag de tykke porte. Eller se Hofmansgaves gamle park ved Odense Fjord og Skitsemuseet i en af Hofmansgaves sidebygninger. Har du lyst til at nyde en dejlig gåtur, så skal du nyde en gåtur ved søen foran Dallund Slot eller en dejlig tur ved Langesø og skovene ved Langesø Gods.

De fleste slotte og herregårde er i privat eje og ikke åbne for offentligheden, så du kan altid tage på en flot sightseeing-tur forbi de nordfynske slotte - de er også imponerende at se på udefra.

Besøg slottet!

Besøg Harridslevgaard og få et sjældent kig ind bag murene på et ægte renæssanceslot! Du kan også besøge Hofmansgave Park, der er mere end 200 år gammel, gå tur rundt om søen foran Dallund Slot eller oplev skoven og ved søen foran Langesø Slot. Kom lidt tættere på herregårdene og få en dejlig oplevelse!

Se på slotte og herregårde

Se de smukke nordfynske slotte og herregårde! De flotte bygninger er i privat eje, men du er meget velkommen til at beundre dem fra vejen og få taget fine billeder.

Liste
Kort

Bo på slottet!

Har du lyst til at bo på et ægte slot? Eller prøve at holde møder og konferencer i smukke rammer på en flot herregård? Det har du mulighed for på Nordfyn!