Book oplevelser

Foto: Nina Flintegaard

Ta' med på en dejlig guidet tur, kast dig ud i stand up-paddling eller havkajak, prøv en ridetur ved Bogense eller nyd en dejlig afslappet sejltur på Kattegat.

Nordfyn byder på mange dejlige oplevelser!

Tour de natur

Naturvandringer og guidede oplevelser i Nordfyns smukkeste natur!

Guidet cykeltur ved Flyvesandet, Egebjerggård og Kjørup

Ta' med på en helt enestående cykeltur på det alleryderste af Fyn! Dejlig cykeltur- sidste gang søndag den 16. august.

Bisonsafari på Ditlevsdal Bison Farm

Ta' med på guidet bisonsafari i overdækket prærievogn og lær de store bison at kende på turen på deres marker, mens du hører de gode historier om dem!

Guidet rundvisning på Gyldensteen Strand

Gyldensteen Strand er skøn - oplev Fyns største naturgenopretning på en dejlig sommer-vandretur sammen med en guide, der kender alt til området! Kl. 1...

Efterårstur på Gyldensteen Strand

Oplev Gyldensteen Strand på en helt ny måde og hør alle de spændende historier på en dejlig efterårstur den 14. oktober!

Hygge og gode historier

Guidede ture i Nordfyns historie

Guidet tur ved Klintebjerg

Fra fiskerleje til Odense Fjords største havn til nutidens lystbådehavn - få historien om Klintebjerg Havn og Odense Fjord! Søndag 16. og 30. august.

Af sted på vandet

Et must for alle vandhunde!

SUP-tur i Bogense Marina

Det bli'r fedt - og vådt - med en sjov stand up paddling-tur på Bogense Marina, hvor du lærer at stand up paddle og komme rundt i havnen på dit board!

Sejlture på M/S Castor

Sejl af sted med den gode gamle galease M/S Castor af Bogense!

Sørøvertur på M/S Castor

O høj, er alle landkrabberne klar? Ta' med piraten på jagt efter den forsvundne sørøverskat! Først skal der dog kapres et skib!

Aften på havet

Nyd en aften til søs med det gamle træskib M/S Castor eller Aventura som sejler mod Æbelø. Husk at medbringe jeres madkurv, så I kan spise lidt godt u...

Solnedgangstur ved Æbelø

Ta’ med familien ud og oplev solnedgang ved Æbelø ombord på M/S Castor eller Aventura, mens I nyder et let måltid. Undervejs får I de gode historier o...

Slotsparker, haver og masser af roser!

Eksklusive rundvisninger i herregårdspark, rosenmarkerne og den gamle frugtplantage...

Gyldensteen Parkvandring

Ta' med på en eksklusiv rundvisning i Gyldensteen Slotspark, se den smukke private have og nyd smagsprøver på den lækre Gyldensteen-cider!

Rundvisning på Labøllegaard

Onsdag og torsdag i juli og august er der rundvisning på det biodynamiske landbrug Labøllegaard. Book en spændende rundvisning!