Book oplevelser

Foto: Nina Flintegaard

Ta' med på en dejlig guidet tur, kast dig ud i stand up-paddling eller havkajak, prøv en ridetur ved Bogense eller nyd en dejlig afslappet sejltur på Kattegat.

Nordfyn byder på mange dejlige oplevelser!

Tour de natur

Naturvandringer og guidede oplevelser i Nordfyns smukkeste natur i efterårsferien!

Besøg Vigelsø med lokal guide!

Tag madpakken med og tag på udflugt til Vigelsø fra Klintebjerg Havn sammen med en lokal guide, der fortæller de gode historier! Eneste tur i år 4. oktober!

Efterårstur på Gyldensteen Strand

Oplev Gyldensteen Strand på en helt ny måde og hør alle de spændende historier på en dejlig efterårstur den 14. oktober!

Guidet vandretur Bogense - Fogense - Hugget

Ta' med på guidet vandretur i efterårsferien og se kysten ved Bogense og Fogense! Undervejs får du frokost i det grønne.

Guidet vandretur på det flade Nordfyn

Oplev Nordfyns smukkeste landskab og den skønne kyst ved Bogense i efterårsferien og få alle de gode historier med på en dejlig 3 timers guidet vandre...

Bisonsafari på Ditlevsdal Bison Farm

Ta' med på guidet bisonsafari i overdækket prærievogn og lær de store bison at kende på turen på deres marker, mens du hører de gode historier om dem!

Vigelsø på egen hånd - en dejlig udflugt!

Tag madpakken med og tag på en skøn udflugt til Vigelsø, det er en fantastisk naturoplevelse! Hver søndag fra 7. juni til 11. oktober kl. 10-13.

Svampetur på Flyvesandet

Tag med på svampejagt i fredag den 16. oktober i efterårsferien og nyd en dejlig tur sammen med en dygtig svampeekspert!

Sørøvertur på M/S Castor

O høj, er alle landkrabberne klar? Ta' med piraten på jagt efter den forsvundne sørøverskat i efterårsferien den 16. oktober! Først skal der dog kapre...

Oplev Bogense fra havet!

Se Bogense fra havet og nyd kaffe og kage samtidig om bord på det gode skib Castor på efterårsferiens hyggeligste tur fredag den 16. oktober!