Besøg Bogense Havn og Marina

Foto: VisitNordfyn/Line

Bogense Havn er den store nye lystbådehavn Bogense Marina og den tidligere industrihavn Bogense Gl. Havn. Her er gode spisesteder, fine butikker, gamle fiskerhuse og masser at se på.

Nyd et lækkert måltid på en af restauranterne eller en is og nyd den fantastiske udsigt. Gå en dejlig tur på havnen. Eller hop i bølgerne fra Bogense Søbad eller ta' en tur på sandstranden ved Bogense Marina. Der er borde og bænke rundt på hele havnen, så tag gerne madpakken med. Her er store, moderne lystbåde i marinaen og lækre restauranter, hvor der engang var fiskerifabrikker. Du finder også stadig fiskere, der røgter deres garn ved de røde fiskerhytter, og så er der jazz på havnen og musik i Knud Skægs musikhytte hver sommer. Vi ses!

Foto:Ole Thrane

Tip til turen!

Et godt tip: Gå tur langs kysten! Kløverstierne i Bogense går ud fra torvet ved det inderste af Bogense Havn. Du kan også gå op på kyststien ved siden af Café og Bistro på Østre Havnevej 2 - så kan du se den flotte udsigt til Jylland og Æbelø og gå ned ad trappen ud mod kysten og tilbage til havnen igen.

Foto:VisitNordfyn

FAQ Bogense Havn

Hvor kan vi betale havnepenge, hvor er der en tømmeplads for autocampere, og hvor er toiletterne?

Find Bogense Havn!

Kort

Group
Group
Åbn i Google Maps
Adresse

Vestre Havnevej

5400

Koordinater

Længdegrad : 10.080149

Breddegrad : 55.566153