Glad kvinde lytter til musik på hotelseng

Hoteller på Nordfyn

Foto: Colourbox

En miniweekend i Bogense? Et dejligt kroophold med ro og fred? Eller en luksusferie ved vandet? Find et hotel på Nordfyn og nyd en dejlig ferie!

Nyd en afslappet ferie og bo på et lækkert hotel på Nordfyn. I kan tage på weekendophold, få en god nats søvn eller vælge at bo i lækre omgivelser på en dejlig ferie uden rengøring eller madlavning. Der er selvfølgelig også selskabslokaler, hvis I er en større gruppe, der både skal holde fest og overnatte. I kan bo både ved vandet, inde i den hyggelig købstad Bogense og i smuk landlig idyl tæt på skoven.

Bogense på toppen af Fyn

Liste
Kort
Bogense Hotel
Foto: Bogense Hotel

Bogense Hotel

Bogense Hotel fra 1822 ligger midt på Adelgade i Bogense lige ud til byens mange hyggelige butikker og caféer og en kort gåtur til havn og strand.

Læs mere
Lunds Hotel - Bogense
Foto: Lunds Hotel

Lunds Hotel - Bogense

Fyns bedste badehotel ligger i Bogense lige mellem Gl. Havn og Søbadet, og her er god stemning, lækre værelser og en fantastisk udsigt!

Læs mere

Dallund og Søndersø i midten af Fyn

Liste
Kort
Dallund Slot ved Søndersø
Foto: Dallund Castle

Dallund Slot ved Søndersø

Se den imponerende hvide slotsbygning ved Dallund, der stammer helt tilbage fra 1500-tallet - og gå tur rundt om den smukke sø foran slottet!

Læs mere

Bo i ægte fynsk landlig idyl

Liste
Kort
Mørkenborg Kro & Motel
Foto: VisitNordfyn

Mørkenborg Kro & Motel

Mørkenborg Kro og Motel tilbyder overnatning i de 14 lækre dobbeltværelser, der ligger i ægte Morten Korch-idyl ude på landet ved Stillebæk.

Læs mere