Gå til indhold
©  Foto:

Juleeventyr og Natureventyr på Nordfyn

Ta' på Juleeventyr forskellige steder på hele Nordfyn sammen med ungerne og oplev naturen i jeres helt eget eventyr!

Lad dig selv og ungerne glide ind i eventyrets verden på et af de mange Jule- og Natureventyr på Nordfyn. Her kombinerer I gåturen med eventyrfortællinger tilknyttet de steder, I går forbi. Eventyrene egner sig til børn i alderen 3-9 år og er mellem 1,2 og 2 km lange.

Juleventyr

Fra 25. november og hele december kan I tage på ægte juleeventyr på Nordfyn! I skal blot downloade appen Natureventyr på smartphone. Der er juleventyr på de følgende steder:

Ved Fuglsang Strand er I med i historien om verdens mest mættende æbleskiver, på Flyvesandet skal I finde rensdyret ved verdens ende, i Otterup Byskov skal Ræv Ingolf forsøge at redde julefesten, og Rævinde Ulla og Birk skal redde selveste Julemanden ved Dallund-søen. I Bogense skal nissen Olaf til gengæld forsøge at løse selve Julens hemmelighed... kan I hjælpe?

Natureventyr

Fra januar 2023 er juleeventyrene slut, og I kan tage med på alle Natureventyr på Nordfyn! Hvert eventyr er en helt særlig fortælling, som foregår på Nordfyn. Hvert eventyr følger en rute med de enkelte kapitler på hvert sit sted i området. Mød f.eks. den lille dreng og havfruen ved Bogense, hjælp Rævinden Ulla med at redde dragen ved Dallund Slot eller find opskriften på verdens stærkeste tallerken ved Fuglsang. Måske kan du hjælpe troldkvinden Sigrid med at få en drage bragt sikkert hjem ved Verdens ende ved Flyvesandet eller befri fuglekongen sammen med ræven Ingolf i Otterup Byskov. Du kan også hjælpe detektiven Finn de Ville med at løse mysteriet om den forsvundne rådhusklokke i Bogense. I december er der et særligt Juleeventyr på nogle af de steder, hvor der plejer at være Natureventyr.

I kan hente et par af eventyrene som podcast, så I kan høre eventyr på vej hertil.

Her kan du tage på Natureventyr!

Der er nordfynske Natureventyr følgende steder:

Sådan gør du

For at kunne tage på Natureventyr skal du bare downloade app’en Natureventyr på din telefon.

I kan læse kapitlerne selv eller få dem læst højt. I kan hente kapitlerne ved Fuglsang og Flyvesandet som podcast på forhånd.

Download i App Store her!

Download i Google Play her!

Diplomer

Scroll nederst på siden her og download diplomer til det Natureventyr, I netop har prøvet!

Vi ses på: