Besøg Langesø

Foto: Casper Hansen

Skovene ved Langesø er smukke hele året rundt. Nyd en dejlig vadnretur langs søen eller ta' på en svedig MTB-tur på de krævende MTB-ruter i skoven. Du kan også nyde en dejlig ridetur på hesten eller leje en båd og fiske i søen. Langesø byder på alle muligheder for at være aktiv!

Skal du på skovtur? Så tag til Langesø og nyd en dejlig dag under de kæmpestore graner. Der er mange gode vandrestier i skoven, og du kan selvfølgelig også løbe en hyggelig tur langs søen, hvor du har udsigt til Langesø Slot og det smukke kapel, som er af Fyns mest populære bryllupskirker. 

Der er selvfølgelig også en dejlig golfbane, hvor du kan spille golf i enestående smukke omgivelser. Har du lyst til mere action, så tag cyklen med og få masser af fart og motion på MTB-banerne. Eller tag på en dejlig ridetur i den smukke skov. Husk at købe licens, inden du cykler eller ride i skoven. Er det fiskestangen, der trækker? Så lej en båd og sejl ud på fisketur i Langesø.

Hver vinter er der julemarked i Langesø Skov, og der er smukt hele året rundt– så nyd den dejlige natur tæt på Odense.

Hygge ved Langesø

Hvor kan du spise - og hvad kan du se?

Café Victoria Douglashuset, Morud

Restaurant i skoven Restaurant Douglashuset ligger tæt ved Langesøskoven. Huset, der er opført i en ottekant, er beklædt med Douglasgran, som voks...

Langesø Vaffelhus

Lækker italiensk is, chokolade, kaffe, æblekage, pandekager og meget mere - hygge midt i Langesøskoven

Langesø Slot

Det flotte Langesø Slot ligger ud til den lange sø og tæt på Odense, midt i de dybe skove...

Langesø Kapel

I skovens dybe fred og ro, ligger et lille kapel så smukt - det er Langesø Kapel, der har en enestående beliggenhed ved sø og skov!

Gode råd før turen

Få svar på dine spørgsmål

Cykeltur ved Langesø

Cykelferie eller MTB-tur?

Cykeltur: Langesø-Ruten

Langesø-ruten er en cykelrute gennem et usædvanligt smukt landskab. Ruten er på 22 km gennem et meget bakket og derfor ret udfordrende område. D...

Cykeltur: Rugårds-Ruten

Rugårds-Ruten er 30 km lang og meget kuperet og bakket, især i Langesø-Skoven. Der er på ruten en opstigning på 50 m og en nedstigning på 50 m.

Langesø MTB-spor

Prøv to af Danmarks bedste MTB-spor i et helt fantastisk og udfordrende terræn!

MTB-skole i Langesøskoven

Bliv meget bedre til at køre på mountainbike og lær de gode tricks ved MTB-skolen i Langesøskoven!

Aktiv ferie

Golf, fiskeri eller en rotur på søen?

Bådudlejning ved Langesø

Nyd en dejlig sejltur i Langesø ved den skønne Langesøskov. Oplev en dejlig tur, hvor du ser området på en helt ny måde.   Pris for leje af b...

Fiskeri i Langesø

Lej en båd og tag på fisketur i Langesø ved Morud - her er gode fiskemuligheder og en helt unik naturoplevelse i søen ved den store skov.

Langesø er også perfekt til en løbetur! Husk at tage løbeskoene med og nyd den skønne natur, mens du får motion...

Langesø Golf

Langesø Golf er en smuk og velholdt bane med udfordringer for både den prøvede og nybegynderen, og golfbanen ligger i fantastiske omgivelser i Langesø...

Kort over Langesø

Find Langesøskovene