Guidet vandretur på Vigelsø

Guidede vandreture på Nordfyn

Foto: VisitNordfyn

Hvad skal man opleve på Nordfyn? Hvis du vil se noget af det, du ellers ikke vil få at se, nyde natur som turister ellers ikke opdager og få de gode historier om området, du besøger, så tager du med på en vandretur sammen med en lokal guide, der viser dig Nordfyn på en helt ny måde.

Guidede vandreture ved Odense Fjord

Guidet vandretur på Enebærodde

Se Fyns største hedeområde på Enebærodde på en dejlig efterårsvandretur ved Odense Fjord og få de gode historier 14. oktober kl. 10-15!

Guidet vandretur ved Odense Fjord

Ta’ med på en spændende guidet tur på den tidligere havbund langs digerne ved Odense Fjord! Tirsdag den 14. og 21. juli kl. 13-15.30

Guidet tur ved Klintebjerg

Fra fiskerleje til Odense Fjords største havn til nutidens lystbådehavn - få historien om Klintebjerg Havn og Odense Fjord! 16. og 30. august.

Guidede vandreture ud fra Bogense

Guidet vandretur Bogense - Fogense - Hugget

Ta' med på guidet vandretur i efterårsferien og se kysten ved Bogense og Fogense! Undervejs får du frokost i det grønne.

Guidet vandretur til gods, skov og herregård

Oplev historiens sus og det smukke landskab på en guidet vandretur ved de smukke herregårde ved Bogense - og få serveret frokosten undervejs.

Guidet vandretur på det flade Nordfyn

Oplev Nordfyns smukkeste landskab og den skønne kyst ved Bogense i efterårsferien og få alle de gode historier med på en dejlig 3 timers guidet vandre...

Guidet vandretur Bogense - Gyldensteen Gods og Strand

Ta' med på en dejlig vandretur i det skønne landskab mellem Bogense og Gyldensteen - og få serveret frokosten undervejs!