Dreng smiler til sin søster ved bordet i sommerhuset

Sommerhuse på Nordfyn

Foto: Daniel Villadsen

Leder du efter sommerhus ved Hasmark? Eller mangler du et sommerhus i Bogense eller ved Skåstrup Strand? Find det sommerhus, der passer bedst til dig og din familie!

Nordfyn har mange dejlige sommerhuse. Bo ved stranden eller ud til skoven, bo i store luksus-sommerhuse eller slap af i et sommerhus sammen med hund og familie. Du kan vælge mellem Bogense, Hasmark Strand, Tørresø, Skåstrup Strand og mange andre gode steder. Der er et kæmpestort udvalg, for Nordfyn er det sted på hele Fyn, der har flest sommerhuse.

Find dit yndlings-sommerhus i dag!

Og psst.. kig længere ned ad siden og få gode idéer til hvordan I kan hygge jer alle sammen i sommerhuset ?

Søg efter sommerhus på Nordfyn!

Liste
Kort
Campaya Sommerhusudlejning
Foto: Campaya

Campaya Sommerhusudlejning

Campaya tilbyder sommerhusudlejning til den halve pris. Det digitale sommerhusbureau udlejer sommerhuse for et stort antal danske sommerhuseejere for en rekordlav kommission på 20%. Det er det halve a...

Læs mere
Danland/Dancenter Bogense
Foto: Danland/Dancenter

Danland/Dancenter Bogense

Find dejlige ferieboliger tæt på både by og strand i Danmarks hyggeligste købstad Bogense!

Læs mere
Feriepartner Fyn
Foto: VisitNordfyn

Feriepartner Fyn

Sommerhuse på Fyn

Feriepartner Fyn har 533 sommerhuse til leje på Fyn og i det Sydfynske Øhav.
 
Feriepartner Fyn har alt lige fra små hyggelige og strandnære huse til store luksushuse med pool og ...
Læs mere
Novasol
Foto: Novasol

Novasol

NOVASOL udlejer sommerhuse på hele Nordfyn - find det bedste sommerhus!

Læs mere
Sol og Strand
Foto: Colorbox

Sol og Strand

Sol og Strand udlejer danske sommerhus og kan hjælpe jer med at finde det perfekte danske sommerhus.

Sol og Strands sommerhuse er alle i privateje, og det giver en meget stor variation i de sommerhus...

Læs mere

Legetips til ferien

Hvad skal vi dog finde på? Vi har nogle tips til sjove aktiviteter i og omkring sommerhuset, så alle har en god ferie sammen ?

Familie spiller UNO i sommerhuset i vintertid

Foto:Daniel Villadsen

Sjov indenfor:

  1. Brætspilsturnering: Tag jeres yndlingsbrætspil med og lav jeres egen turnering. Hvem bliver den store vinder i Ludo, Matador eller Kalaha?
  2. Byg en hule af puder, dyner og tæpper på sofaen. Husk at man gerne må rode, når man bare rydder op igen ? Og kan I egentlig bygge en hule, der er stor nok til at hele familien kan være der?
  3. Bagetime: Sæt gang i ovnen og bag jeres egne cookies eller romkugler og pynt med alt muligt forskelligt. Hvem kan pynte den flotteste kage?
  4. Kort om kort: Sæt gang i et slag kort og find ud af hvem der er den største korthaj ? - og husk man må heller ikke snyde i UNO!
Mor og datter spiller konngespil i haven ved sommerhuset

Foto:Daniel Villadsen

Sjov udenfor:

  1. Find et sjovt spil, som alle kan være med til. Kongespil, petanque, ringspil - måske er der et spil i sommerhuset, og ellers kan I helt sikkert finde noget i det nærmeste supermarked eller bruge sten og pinde til at lave en kryds og bolle-bane ❌⭕
  2. Naturbingo: Find VisitNordfyns naturbingo-plader her på siden og se hvilke blade og insekter du kan finde omkring sommerhuset ?
  3. Stjernekigger: Tag et tæppe med ud i haven om aftenen og kig op på stjernerne ⭐ Kan I finde nogen stjernetegn? Og hvem kan se flest stjerner?
  4. Haveolympiaden: Arranger en have-olympiade med løb med badebold eller æg, stopdans, hop på et ben eller se hvem der kan blæse den største sæbeboble. Kun fantasien sætter grænser, når det gælder om at finde de olympiske vindere ?