to små drenge og en lille pige spiser jordbær på altanen i et sommerhus

Sommerhuse på Nordfyn

Foto: Daniel Villadsen

Leder du efter sommerhus ved Hasmark? Eller mangler du et sommerhus i Bogense eller ved Skåstrup Strand? Find det sommerhus på Nordfyn, der passer bedst til dig og din familie!

Nordfyn har mange dejlige sommerhuse. Bo ved stranden eller ud til skoven, bo i store luksus-sommerhuse eller slap af i et sommerhus sammen med hund og familie.

Og psst.. kig længere ned ad siden og få gode idéer til hvordan I kan hygge jer alle sammen i sommerhuset👍

Søg efter sommerhus på Nordfyn!

Liste
Kort
Campaya Sommerhusudlejning
Foto: Campaya

Campaya Sommerhusudlejning

Campaya tilbyder sommerhusudlejning til den halve pris.

Læs mere
Feline Holidays
Foto: Feline Holidays

Feline Holidays

Hos Feline Holidays er det nemt at finde og booke lige netop den feriebolig, der passer til jeres ønsker, behov og pengepung.

Læs mere
Feriepartner Fyn
Foto: VisitNordfyn

Feriepartner Fyn

Feriepartner tilbyder et bredt udvalg af sommerhuse på hele Fyn, så du altid kan finde dit drømmehus i dit ønskede område!

Læs mere
Novasol
Foto: Novasol

Novasol

NOVASOL udlejer sommerhuse på hele Nordfyn - find det bedste sommerhus!

Læs mere
Sol og Strand
Foto: Colorbox

Sol og Strand

Oplev feriemagi hos Sol og Strand, Danmarks sommerhusudlejningsekspert - perfekte rammer for din drømmeferie!

Læs mere

Legetips til ferien

Hvad skal vi dog finde på? Vi har nogle tips til sjove aktiviteter i og omkring sommerhuset, så alle har en god ferie sammen😍

Familie spiller UNO i sommerhuset i vintertid

Foto:Daniel Villadsen

Sjov indenfor:

  1. Brætspilsturnering: Tag jeres yndlingsbrætspil med og lav jeres egen turnering. Hvem bliver den store vinder i Ludo, Matador eller Kalaha?
  2. Byg en hule af puder, dyner og tæpper på sofaen. Husk at man gerne må rode, når man bare rydder op igen😉 Og kan I egentlig bygge en hule, der er stor nok til at hele familien kan være der?
  3. Bagetime: Sæt gang i ovnen og bag jeres egne cookies eller romkugler og pynt med alt muligt forskelligt. Hvem kan pynte den flotteste kage?
  4. Kort om kort: Sæt gang i et slag kort og find ud af hvem der er den største korthaj🦈 - og husk man må heller ikke snyde i UNO!
Mor og datter spiller konngespil i haven ved sommerhuset

Foto:Daniel Villadsen

Sjov udenfor:

  1. Find et sjovt spil, som alle kan være med til. Kongespil, petanque, ringspil - måske er der et spil i sommerhuset, og ellers kan I helt sikkert finde noget i det nærmeste supermarked eller bruge sten og pinde til at lave en kryds og bolle-bane ❌⭕
  2. Naturbingo: Find VisitNordfyns naturbingo-plader her på siden og udforsk den natur du kan finde omkring sommerhuset👩‍🔬
  3. Stjernekigger: Tag et tæppe med ud i haven om aftenen og kig op på stjernerne ⭐ Kan I finde nogen stjernetegn? Og hvem kan se flest stjerner?
  4. Haveolympiaden: Arranger en have-olympiade med løb med badebold eller æg, stopdans, hop på et ben eller se hvem der kan blæse den største sæbeboble. Kun fantasien sætter grænser, når det gælder om at finde de olympiske vindere🏅