©  Foto:

Guidet rundtur i rosenmarkerne

Oplev de skønneste roser på en guidet rundtur i rosenmarkerne ved Bogense - helt gratis! Torsdage kl. 14 fra 11. juli til 1. august samt under Rosenfestivalen 3.-4. august!

Rosenmarkerne ved Bogense er skønne – op mod 90 % af alle danske haveroser produceres her på de sandede jorde omkring Bogense.

Som noget ganske særligt kan du opleve en guidet tur på rosenmarkerne ved Grønløkke Planteskole. Her dyrkes mere end 2 millioner roser hvert år, fordelt på mere en 800 sorter, de fleste til eksport, men også til det danske marked.

Se de skønne roser, få de spændende historier om roserne på markerne og få gode tips til hvordan du selv får roser til at trives.

Værd at vide

Mød op ved Huggetvej 94, ved Grønløkke Planteskole

Beklædning efter vejr og vind – men husk at tage sko på, der er gode at gå i, når vi går i rosenmarken.

Turen er gratis.

Hvornår?

Turen finder sted torsdage fra 11. juli til og med 1. august kl. 14.

Lørdag og søndag 3. og 4. august under Rosenfestivalen er gartneren i rosenmarkerne kl. 10-17, og alle er velkomne til at få en snak om roser.

Både lørdag og søndag er der bus fra turistkontoret på Vestre Havnevej 9B ud til rosenmarkerne til rosenmarkerne. Bussen afgår løbende hver halve time mellem kl. 10.30-16.00, indtil alle er kommet frem og tilbage.

Busbilletten koster 30 kr., som skal betales i bussen. Se mere i Rosenfestivalens program