VisitNordfyn

Rosenfestival

Rosenfestival er en fest for alle sanserne med god stemning og masser af oplevelser - tag til Bogense den 1. weekend i august og vær med til den store fest med de skønneste roser i hele landet!

Besøg Rosenfestivalen i Bogense den første weekend i august kl. 10-17! Hele byen er pyntet op med roser, og der er mange smukke dekorationer.

Årets tema er Danmark Rundt, og komtesserne af Rosenborg åbner årets festival lørdag den 7. august kl. 10 ved Bogense Rådhus. Derefter vil de forestå dåben af en rose på Bogense Torv. Årets æresgæster er Keld og Hilda Heick, der vil blive modtaget på Bogense Rådhus søndag den 8. august. Keld Heick har skrevet teksten til Rosenfestivalens Rosenvals.

Flotte udstillinger

Der kommer flere og flere rosendekorationer hvert år. Der er altid mange smukke roser at se på, og når festivalen er slut søndag eftermiddag, kan I købe de roser, der er brugt til at pynte op i gaderne.

I år vil der pga. coronarestriktioner ikke være marked.

Men der vil være smukke rosendekorationer i gaderne og flere rosenudstillere.

På Rådhuset udsmykker Estilo Design Rådhussalen med et smukt rosenbord og fascinerende rosenkjoler og rosendesigns.

I Multisalen på Bogense Skole er der udstilling med de skønne værker af kunstner Nina Ferlov, der udstiller sine akvarelmalerier og broderier på silkerester af planter og blomster.

Klik her og læs årets program!