Barn leger i regnvejret

Regnvejrssjov for børn!

Foto: Colourbox

Bare fordi det regner, så går ferien ikke i stå - for der er masser af sjove aktiviteter på Nordfyn. Vi har samlet forslag til hvad både børn og deres familier kan lave, når det regner💧💧💧☔

Sjov indendørs - i ly for regnvejret

Køb brætspil ved boghandelen, prøv at støbe lys eller få fat i tusser til at male på sten - det er sjovt og hyggeligt for hele familien i sommerhuset eller campingvognen! Og så er der bisonsafari hver uge i overdækket prærievogn!

Liste
Kort
Aagaardens Lys i Brenderup
Foto: Aagaardens Lys

Aagaardens Lys i Brenderup

Det er altid sjovt at lave lys! Der er også cafe med hjemmelavet kage og butik med hjemmelavet brugskunst.

Læs mere
Otterup Boghandel
Foto: VisitNordfyn

Otterup Boghandel

Leder du efter en god bog? I Otterup Boghandel finder du bøger, spil, legetøj, hobbyartikler og meget andet til en hyggelig dag - her er noget for hele familien!

Læs mere
Ehlerts Boghandel
Foto: Ehlerts Boghandel

Ehlerts Boghandel

Ehlerts Boghandel i Bogense er mere end 160 år gammel og stadig en hyggelig boghandel med masser af gode bøger - og meget andet på hylderne fra spil, tasker og kontorartikler.

Læs mere
Bisonsafari på Ditlevsdal Bison Farm
Foto: Ditlevsdal

Bisonsafari på Ditlevsdal Bison Farm

Ta' med på guidet bisonsafari i overdækket prærievogn og hør spændende historier om de store dyr - hele året rundt!

Læs mere
Besættelsesmuseum Fyn
Foto: Besættelsesmuseum Fyn

Besættelsesmuseum Fyn

Hvordan var den tyske besættelse på Fyn? Se de tyske bunkers, scener fra dagligdagen under besættelsestiden og få historien om Fyn under 2. verdenskrig og besættelsen.

Læs mere
Otterup Museum
Foto: Jens Wognsen

Otterup Museum

Da oldemor og oldefar gik i skole, dengang der var fattighuse til, og væverne på sletten - se de spændende udstillinger om Otterup og Nordfyns historie på Otterup Museum!

Læs mere
Hasmark Strand Badeland
Foto: First Camp Hasmark Strand

Hasmark Strand Badeland

Der er så sjovt i vandet i det store indendørs og udendørs badeland med forskellige rutsjebaner - og nyd livet i wellnessafdelingen med spa og sauna!

Læs mere

Sjov i regnvejret!

Der findes ikke det forkerte vejr, kun forkerte klæ'r - så tag gummistøvler og regntøj på og hop ud i det strålende vejr!

Liste
Kort

Legeplads i regnvejr? Ja, selvfølgelig!

Ja, det er også sjovt at tage på legepladsen i regnvejr - tag regntøj og gummistøvler på og se hvor meget I kan hoppe rundt på legepladsen! Og når det regner, bliver sand mere robust og lettere at bygge med, så sandkassen bliver endnu bedre😉

Tag regntøj på og løb ud i naturen!

Tag gummistøvler og regntøj på og smut udenfor og se hvordan naturen spejler sig i vandet, hop i vandpytter, se efter frøer og nyd Nordfyns skønne natur!

Læs mere