Se springvandet i Kongsdal Åben Have
Oplev Nordfyns smukkeste haver og flotteste natur!

Skønne haver og vild natur

Pragtfulde parker og naturområder

Nordfyn er det ideelle sted at dyrke roser og smukke planter - og her er også skøn vild natur!

Nordfyns fantastiske haver er perfekte til en rundvisning. Besøg godsparker, Danmarks smukkeste have eller Fyns største naturgenopretning, hvor det kultiverede er forsvundet for den vilde natur, nemlig Gyldensteen Strand.

Danmarks smukkeste have

Få en rundvisning i Kongsdal Åben Have!

Perfekt del af busturen!

Foto: Kongsdal

Kongsdal Have er ikke uden grund kåret til Danmarks flotteste have i 2016. Den 20.000 m² store have er i den grad en fryd for øjet og byder på vidunderlige roser, flotte træer, store springvand, en idyllisk sø, smukke rododendron og meget, meget mere. Og så er der plads til, at alle i bussen kan sidde ned og nyde kaffe og kage.

Herregårdsparken

Få en eksklusiv rundvisning i Hofmansgave Park eller i Gyldensteen Slotspark!

Bustur til Hofmansgave

Hofmansgave er en gammel herregård, hvor Hofman-Bang-slægten engang boede. I dag er herregården ejet af en stifltelse, som driver et moderne landbrug med mange afgrøder samt automatiserede stalde.

Bustur til Gyldensteen Gods og Park

Få en guidet rundvisning i den smukke park ved Gyldensteen Gods. Parken er ikke åben for offentligheden, men nu kan I benytte jer af den sjældne chance for at se den og for at høre de spændende historier om Gyldensteen Gods.

Rosernes land

Vidste du, at Nordfyn er det sted, hvor der produceres flest potteroser? Se rosenmarkerne og kombiner turen med et besøg på Rosenfestival!

Bustur til rosernes land

Nordfyn er rosernes land, og her kan du opleve smukke roser i de store rosenmarker ved Bogense, hvor gartneren viser rundt. Vi ser også de mere end 10.000 roser i Rosenparken ved H. C. Andersen Golf, og en af Danmarks smukkeste haver, nemlig Kongsdal Åben Have.

Bustur til Rosenfestival i Bogense

Nyd en bustur til Rosenfestival i Bogense, som finder sted hvert år den 1. weekend i august. Der er skønne rosendekorationer i gaderne, guidede ture i rosenmarkerne, flotte udstillinger, lækkert fødevaremarked samt et stort marked i bymidten med kunsthåndværk, haveudstyr og meget mere.

Oplev den vilde natur!

Fra landbrug til Fyns største naturgenopretning... Nyd en rundvisning på Gyldensteen Strand!

Gyldensteen Strand - en guidet tur mellem land og hav!

Foto: Viggo Lind