Kunst på Nordfyn
Mød kunstnerne, når de byder indenfor og viser hvordan de arbejder

Kunst på Nordfyn

Mød kunstnerne og få de gode historier

Kunstoplevelser for grupper og busselskaber

Kunst er spændende – og gemmer på mange gode idéer og fortællinger. Ta' med på besøg hos en af de mange kunstnere på Nordfyn, se kunstnerne i gang med arbejdet i atelier eller værksted og hør meget mere om de spændende værker!

Flere kunstnere byder indenfor, så I har mulighed for at se lidt forskelligt.

Kunstnerne byder indenfor!

Besøg kunstnerne i deres egne hjem og se, hvordan de arbejder...

Bustur til kunstnerparret Else Friis og Jørn Anderson

Else Friis er billedkunstner og laver også skulpturer, og Jørn Anderson er trædrejer. Besøg dem i deres hyggelige hjem, hvor de fortæller om deres kunst og viser værksted og studio frem.

Bustur til Evelyn-Art

Birgitte Evelyn har gennem mange år været anerkendt og efterspurgt i store dele af verden for sin kunst. Hun byder indenfor i sit hjem og galleri og fortæller om sine erotiske værker.

Guidet rundvisning på Kunstgården

Planlæg jeres tur til Danmarks største landgalleri!

Kunstgården holder åbent for jer!

Foto: Ole Thrane

Se kunstnernes egne gallerier

Glaskunst, træskulpturer udført med motorsav eller papirkunst? Se kunstnerne på arbejde og vise rundt i deres gallerier!

Bustur til Værkstedsgalleriet

Velkommen til Egelund, hvor kunst, historie og arbejdende værksteder er et og samme sted. Billedkunstner Karen Engholm Jensen og motorsavsskulptør Allan Bo Jensen byder indenfor i deres fælles hjem, hvor de arbejder med deres kunst og udstiller deres egne og andres værker.

Bustur til Kukkeren

Oplev glaskunst og landlig idyl i den gamle gård fra 1644 i Jersore, tæt på Ebbevejen til Æbelø. Kukkeren byder indenfor og viser sit glasværksted og egne glasværker, ligesom hun har galleri med egne malerier, en butik med kunsthåndværk og en afdeling med antikviteter.

Snup en kunstmesse med!

Hvis I gerne vil besøge kunstnere på jeres bustur, hvorfor ikke så besøge kunstmessen Eventyrlig Kunst?

Eventyrlig Kunst

Foto: Ole Thrane

Har I lyst til at møde mange forskellige kunstnere, så skal I ikke snyde jer selv for den store kunstmesse Eventyrlig Kunst, der finder sted hvert år 2. weekend i april. Her har flere kunstnere også arbejdende værksteder – og vi arrangerer gerne spændende oplæg og lækker mad for jeres gruppe.

Kontakt os!

Skal vi ikke hjælpe med planlægningen?

Vi arrangerer færdige ture komplet med bus og middag - eller vi finder en guide til jer og lader jer klar resten. Det er helt op til jer.

Kontakt salgschef Jette Kærgaard på tlf. 40 43 48 85 eller via e-mail til jek@neet.dk