Tværksov Mølle og det hyggelige Nordfyn
Ta' med på bustur i den hyggeligste del af Fyn !

Idylliske Nordfyn

Historiens vingesus

Planlæg din bustur til det mest hyggelige område på Fyn med masser af gode historier

Oplev slotte og herregårde, museer og gamle bindingsværksgårde i det skønne nordfynske landskab. Her er idyl og ro og fred, så langt øjet rækker, og det er den perfekte destination for en bustur. Planlæg en bustur med en guide, der fortæller alle de gode gamle historier om Bogense, Harridslevgaard, Morten Korch, Fyn under 2. Verdenskrig og meget, meget mere.

Ta' med på vores mest populære bustur!

Oplev det mest idylliske Fyn på en dejlig bustur på de gamle nordfynske veje

Bustur i Morten Korchs fodspor!

Foto: Ole Thrane

Spændende museer!

Kom helt tæt på Fyn under besættelsen eller få en unik rundvisning i en af Danmarks største samlinger af hestekøretøjer og en rundvisning i Morten Korchs eget museum

Bustur til Besættelsesmuseum Fyn

Besættelsesmuseet er et museum om årene 1940-1945 i autentiske omgivelser, hvor du kan fornemme stemningen og få de spændende historier om Fyn under besættelsen.

Bustur til Kærsgaard Transportmuseum og Museum Morten Korch

Oplev den imponerende samling af gamle kareter og andre hestekøretøjer på det smukke Kærsgaard Gods og få meget mere at vide om Morten Korch i hans museum i den gamle vandmølle tæt på.

Danmarks hyggeligste købstad og et enestående renæssanceslot

Få alle de gode historier om den gamle købstad Bogense og kom ind bag murene på en spændende rundvisning på det smukke renæssanceslot Harridslevgaard, der ligger lige uden for Bogense...

Bustur til købstaden Bogense

Ta' med på en hyggelig byvandring i Bogense, en af de bedst bevarede købstæder i Danmark, hvis historie som driftig købstad går tilbage til 1200-tallet.

Bustur til Harridslevgaard Slot

Besøg den gamle røverborg, der blev til slot... Harridslevgaard Slot byder velkommen til til oplevelser ud over det sædvanlige i eventyrlige omgivelser!

Midt i Danmarks vikingefortid

Få en guidet rundvisning i Glavendruplunden

Til minde om en vikingekriger!

Foto: VisitNordfyn

I Glavendruplunden finder du den længste runeinskription på en runesten i Danmark, og I kan opleve en guidet rundvisning i det flotte område, der er markeret af en skibssætning fra vikingetiden til ære for høvdingen Alle.

Kontakt os

Skal vi hjælpe med at arrangere turen?

Vi planlægger gerne turen for jer. Det kan være en helt færdig tur med mad, bustur og guide inkluderet. Vi kan også bare sørge for at skaffe en guide til jer.

Kontakt salgschef Jette Kærgaard på tlf. 40 43 48 85 eller via e-mail til jek@neet.dk