Bustur til Rosenfestival i Bogense

Foto: Ole Thrane

På bustur til Rosenfestival i Bogense 1. weekend i august er der skønne rosendekorationer i gaderne, guidede ture i rosenmarkerne, flotte udstillinger, lækkert fødevaremarked samt et stort marked i bymidten med kunsthåndværk, haveudstyr og meget mere.

Besøg rosenfestivalen i Bogense og oplev mere end 100.000 roser i blomst

Nordfyn er rosernes land, og Danmarks hyggeligste købstad Bogense er udsmykket med roser overalt i bymidten. De kreative dekorationer i årets tema er stillet op forskellige steder i byen, og overalt i bymidten kan man dufte og nyde roser i mange forskellige sorter.

Det smukke gamle Torv danner rammen om et spændende fødevaremarked, hvor de fynske fødevarer er rigt repræsenteret. I bymidten finder du boder med kunst og kunsthåndværk. Bogense Rådhus er åbent for publikum og danner rammen om særudstillinger, og hvert år kåres festivalens flotteste dekoration og smukkeste rose.

I Multisalen på Bogense Skole arrangeres en kunstudstilling. Overalt i bymidten er duften af skønne roser, og man bliver imponeret over blomsterdekoratørernes kreativitet i de mange forskellige dekorationer.

Med programmet i hånden finder du nemt rundt til oplevelser og dekorationer i centrum af Bogense. Her er et rigt udbud af specialbutikker, gallerier, restauranter og cafeer. I rosencafeen i Torvegade er musikalsk underholdning, og på havnen spilles bl.a. jazz på molen.

Se mere på rosenfestival.dk

Der kan arrangeres en guide, der viser jer rundt til Rosenfestivalen.

©VisitNordfynFoto:Casper Hansen

Guidet tur i rosenmarkerne

Turen kan starte eller slutte på Grønløkke Planteskole, hvor rosengartneren guider jer på en tur i rosenmarkerne og fortæller om rosenproduktion og forædling af roser.

Grønløkke Planteskole er Skandinaviens største producent af roser med over 50 års erfaring og en årlig produktion af 1.200.000 roser, fordelt på 1000 sorter.

Fakta om besøget:

Tid: 4-5 timer - guide efter aftale
Der er mulighed for busparkering
Det er ikke handicapvenligt, da Bogense er en gammel by med smalle gader, der bliver fyldte til Rosenfestivalen. Rosenmarkerne er heller ikke en handicapvenlig lokation

Kontakt Jette Kærgaard om ture for busser og grupper
Kontakt os og lad os hjælpe med at arrangere din bustur!

Salgschef

jek@neet.dk

Direkte:

Kort

Group
Group
Åbn i Google Maps
Adresse

Adelgade

5400

Koordinater

Længdegrad : 10.088818

Breddegrad : 55.565631