Bustur til Gyldensteen Strand

Foto: Viggo Lind

Oplev det skønne naturområde ved Gyldensteen Strand, hvor den tidligere inddæmning blev brudt, så vandet kunne komme tilbage, og naturen blev genskabt. Få en spændende rundvisning og nyd den smukke natur.

Oplev det genskabte naturparadis med en masse fugle og dyr

Naturvejlederen guider rundt og fortæller historien om det skønne område. Der er rig mulighed for at få en dejlig oplevelse med mange forskellige fuglearter og dyr i den kystnære natur. Udsigten til Æbelø gør absolut ikke oplevelsen mindre. Det 616 ha store område var tidligere inddæmmet, og jorden blev brugt til traditionel landbrug. Nu er digerne blevet fjernet, og vandet er kommet tilbage, takket være Aage V. Jensen Naturfond, der har købt området og har genskabt en lavvandet kystlagune, en ferskvandssø og en rørskov.

Fuglelivet og naturens udvikling i Kystlagunen og Engsøen er der rig mulighed for at opleve. Her venter en fantastisk naturoplevelse med mange forskellige fuglearter og dyr i den kystnære natur. Udsigten til Æbelø gør absolut ikke oplevelsen mindre.

Der er gode vandrestier og en fantastisk udsigt - ikke mindst fra de to fugletårne og den restaurerede Langø Mølle, hvorfra der er en helt fantastisk udsigt over den nordfynske kystlinje og de omkringliggende øer.

Kontakt os for at få skræddersyet en tur til jeres smag. Vi anbefaler et besøg i Danmarks hyggeligste købstad, hvor I kan nyde frokost eller kaffe og kage på en af byens restauranter eller cafeer.

Fakta om besøget:

Tid: 1,5 time

Der er begrænset handicapvenlighed, men der er brede stier, hvor en kørestol kan køre, og det er muligt at køre i kørestol op i et par af fugletårnene

Vi anbefaler en guidet tur. Pris: Kr. 1250,- for en guidet tur på 1,5 time

Der er god plads til busparkering

Foto:Børge Pedersen

Kontakt Jette Kærgaard om ture for busser og grupper
Vi hjælper meget gerne med at arrangere turen!

Salgschef

jek@neet.dk

Direkte:

Kort

Group
Group
Åbn i Google Maps
Adresse

Langø

Koordinater

Længdegrad : 10.15377

Breddegrad : 55.58057