Gå til indhold

Bustur til Gyldensteen Strand

Foto: Viggo Lind

Oplev det skønne naturområde ved Gyldensteen Strand, hvor den tidligere inddæmning blev brudt, så vandet kunne komme tilbage, og naturen blev genskabt. Få en spændende rundvisning og nyd den smukke natur.

Oplev det genskabte naturparadis med en masse fugle og dyr

Naturvejlederen guider rundt og fortæller historien om det skønne område. Der er rig mulighed for at få en dejlig oplevelse med mange forskellige fuglearter og dyr i den kystnære natur. Udsigten til Æbelø gør absolut ikke oplevelsen mindre. Det 616 ha store område var tidligere inddæmmet, og jorden blev brugt til traditionel landbrug. Nu er digerne blevet fjernet, og vandet er kommet tilbage, takket være Aage V. Jensen Naturfond, der har købt området og har genskabt en lavvandet kystlagune, en ferskvandssø og en rørskov. Der er gode vandrestier og en fantastisk udsigt - ikke mindst fra de to fugletårne.

Lækker mad

Efter den storslåede naturoplevelse kan turen gå til H.C. Andersen Golf, hvor kaffe/ frokost eller middag kan indtages. Her er der mulighed for at nyde den smukke rosenpark med mere end 10.000 roser.

Byvandring i Danmarks hyggeligste købstad

Hvorfor ikke afslutte turen med en byvandring i den hyggelige købstad Bogense? Vi kan tilbyde byvandring igennem den gamle bydel, hvor lokalguiden fortæller, hvordan Bogense fik en kopi af Manneken Pis i Bruxelles og andre sjove historier -  tag en kop kaffe på en af byens caféer for at nyde stemningen.

Værd at vide

  • Tid: 1,5 time
  • Guide anbefales
  • Pris: Kr. 500,- pr. time
  • God plads til busparkering
  • Begrænset handicapvenlighed

Tid til at slappe af i naturen...

Foto: Børge Pedersen
Kontakt Jette Kærgaard om ture for busser og grupper
Vi hjælper meget gerne med at arrangere turen!

Salgschef

jek@neet.dk

Direkte:+45 40434885

Kort

Group
Group
Åbn i Google Maps
Adresse

Langø

Koordinater

Længdegrad : 10.15377

Breddegrad : 55.58057

Vi ses på: