Kom ind bag portene og se Nordfyns landbrug!

Foto: Jens Wognsen

Gårdbesøg for busselskaber og grupper

Besøg de lokale gårde og få de gode historier fra landmanden selv!

Nordfyns jord er et sandt spisekammer af lækre fødevarer, og der er mange fødevareproducenter - store som små. Du finder flere af landets største producenter af grøntsager her, men også små spændende producenter, der byder indenfor og fortæller om deres gård.

Gårdbesøg på Ditlevsdal Bison Farm

Hvordan skaber man Europas største bisonfarm?

Ta' på bustur til Europas største bisonfarm!

Foto: Ditlevsdal Bisonfarm

Besøg på godset

Hofmansgave Gods er mere end 300 år gammelt og samtidig en moderne agrovirksomhed. Gyldensteen Gods er et skønt gammelt gods med moderne løgpakkeri. Se landbruget og få de spændende historier om de gamle herregårde.

Bustur til Hofmansgave

Hofmansgave er en gammel herregård, hvor Hofman-Bang-slægten engang boede. I dag er herregården ejet af en stifltelse, som driver et moderne landbrug med mange afgrøder samt automatiserede stalde.

Bustur til Gyldensteen Gods og Park

Få en guidet rundvisning i den smukke park ved Gyldensteen Gods. Parken er ikke åben for offentligheden, men nu kan I benytte jer af den sjældne chance for at se den og for at høre de spændende historier om Gyldensteen Gods.

Kød i verdensklasse

Henrik og Mette opkøber kalve og opdrætter dem til kalvekød - og det er blevet til en spændende landbrugsvirksomhed!

Kom med i stalden!

Foto: Enemærket

Hos Enemærket Kalveproduktion har parret Henrik og Mette fundet en niche, hvor de opkøber kalve og opdrætter dem til kød - i verdensklasse efter Henriks udsagn. Kom og smag, få en rundvisning og se, hvor godt kalvene trives og hvor lækkert kød, der bliver ud af deres opdræt.

Kontakt os

Vi hjælper gerne med at arrangere din bustur!

Vi hjælper gerne med at arrangere turen for jer, lige fra at skaffe en guide til at sørge for mad, bus og planlægning af ruten.

Kontakt salgschef Jette Kærgaard på tlf. 40 43 48 85 eller via e-mail til jek@neet.dk