VisitNordfyn

Bustur til Gyldensteen Gods og Park

Få en guidet rundvisning i den smukke park ved Gyldensteen Gods. Parken er ikke åben for offentligheden, men nu kan I benytte jer af den sjældne chance for at se den og for at høre de spændende historier om Gyldensteen Gods.

Historie, gods og park med guide

Turen starter med modtagelse foran hovedbygningen på Gyldensteen Gods, hvor guiden fortæller om godsets begivenhedsrige historie.
Vi går en tur i den smukke park omkring slottet og en kort tur gennem skoven. Parken er privat og kun åben med guide.

Guiden fortæller Gyldensteens udvikling fra gammeldags gods til moderne virksomhed, om familiens historie, og ikke mindst om parkens tilblivelse og forandring igennem tiden.
Gyldensteen er kendt for at levere produkter af høj kvalitet, og har spændende delikatesse produkter under deres brand. Bl.a. snaps, øl, honning, løgkompot og ikke mindst most.

Der er også mulighed for at arrangere en separat rundvisning på Gyldensteen Avlsgård, en moderne produktionsenhed, koblet med et konventionelt landbrug.

Gyldensteen Slot ligger med udsigt til Gyldensteen Strand, Fyns største naturgenopretnings projekt. Tidligere var her landbrugsjord, nu er her ferskvandssø og kystlagune, udsigtstårne og vandrestier. En separat guidet tur kan arrangeres.

Værd at vide

  • Tid: 1,5 timer med guide
  • Plads til busparkering
  • Rundvisning på Gyldensteen Avlsgård kan arrangeres separat

Gyldensteen Slot er et smukt syn

Kontakt Jette Kærgaard om ture for busser og grupper
Vi hjælper gerne med at arrangere busturen!

Salgschef

jek@neet.dk

Direkte:+45 40434885

Kort

Åbn i Google Maps
Adresse

Burskovvej

Koordinater

Længdegrad : 10.14523

Breddegrad : 55.564065