Bustur til Gyldensteen Godsproduktion

Foto: Gyldensteen Gods

Oplev landbruget på Gyldensteen Gods, hvor der bl.a. produceres løg og græskar.

Gyldensteen Gods - tradition og spændende agrovirksomhed

Gyldensteen Gods er i de skønneste omgivelser tæt på skoven og med udsigt til kysten. Slottet er omgivet af voldgrav og privat park.

Guiden fortæller om godsets begivenhedsrige historie, om udviklingen fra traditionelt gods til moderne virksomhed, om familiens historie, og forandring igennem tiden. Der er ikke offentlig adgang til slot og park.
Gyldensteen er kendt for at levere produkter af høj kvalitet, særligt som en af Danmarks største producenter af spiseløg og nu også græskar og æbler.

Foto: Børge Pedersen
Foto: Ove Syberg

Der kan arrangeres besøg med rundvisning på Gyldensteen Avlsgård, en moderne produktionsenhed, koblet med et konventionelt landbrug.

Gyldensteen er også kendt for Gyldensteen Strand, der ligger smukt på arealerne tæt godset. Gyldensteen Strand er Fyns største naturgenopretningsprojekt ejet af Aage V. Jensens Fonde.  Tidligere var jorden en del af Gyldensteen Gods, der gennem 100 år arbejdede på at inddæmme arealet. Nu er landbrugsjorden lagt tilbage til naturen, vandet er kommet tilbage, og her er ferskvandssø og kystlagune, udsigtstårne og vandrestier.  Naturguide til individuelle ture kan arrangeres - læs mere her!

Foto: Ove Syberg
Foto: Ove Syberg

Rundvisning på Gyldensteen Avlsgård

Tid: ca. 1 time
Pris: Kr. 2000,-
Der er busparkering på stedet

Kontakt Jette Kærgaard om ture for busser og grupper
Vi hjælper gerne med at arrangere busturen!

Salgschef

jek@neet.dk

Direkte:+45 40434885

Kort

Group
Group
Åbn i Google Maps
Adresse

Gyldensteensvej

Koordinater

Længdegrad : 10.149817

Breddegrad : 55.566608