Bogense Søbad

Hop i det moderne Søbad!

Hop i vandet fra Søbadet i Bogense, hvor du både kan bruge de forskellige trapper og den lange badebro. Ved vandet er der lækkert sand og plads til, at I kan ligge på et tæppe og nyde livet.

Engang kørte borgerskabet til Bogense Søbad for at nyde et dyk i de friske bøler. Men Søbadet er helt nyt og moderne, og alle kan have det sjovt her.

Der er badebro og en tømmerflåde ude i vandet, som alle raske piger og drenge kan svømme hen til. Badebroen ligger i Bogense Gl. Havn, på Østre Mole ud mod havet med udsigt til Æbelø. Bogense Søbad er tildelt Det Blå Flag som tegn på god kvalitet.

Du kan også bruge den nye havsvømmebane ved siden af Søbadet - alle er velkomne.

Kørestol til søbadet

Der er badekørestol til rådighed. Hvis du ønsker at låne en baderullestol, så bevægelseshæmmede også kan komme i vandet, så kan du henvende dig til VisitNordfyn, hvor du kan låne en nøgle til kørestolen.

Omklædningsrum og sauna

Du kan skifte tøj i omklædningsrummet, hvor der også er toiletter og brusere og sauna. 

Du kan købe kort til omklædningsrum, bruser og sauna hos VisitNordfyn, Vestre Havnevej 9B og på havnekontoret på Bogense Marina. Pris for kort til Søbadet er 40 kr. i depositum. Du kan købe kortet i turistkontorets åbningstid for personlig betjening.

Del denne side

Opdateret af:

VisitNordfyn info@visitnordfyn.dk
 

Kontakt

Adresse

Østre Havnevej 30
5400 Bogense

Telefon

+45 64828282

Fakta

  • Klassifikation

    • Tildelt Blå Flag

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.078605592
Latitude : 55.569263045