Sommerhus fra Sommerdrømme 2023

Sommerdrømme 2023

Foto: Rikke Lindhøj

Det populære tv-program Sommerdrømme, hvor fire par indretter hvert deres sommerhus fra bunden og dyster om at vinde deres helt eget sommerhus, blev i sommeren 2022 optaget i det skønne område Hasmark Strand på Nordfyn. Du kan se resultatet i 2023-sæsonen på TV2 Play.

Hver uge får parrene i Sommerdrømme stillet en opgave, der lyder på at indrette et bestemt rum i ”deres” sommerhus helt fra bunden med gulve, maling og hvad, der ellers hører med. Det par, der ifølge dommerne, har gjort det bedste stykke arbejde vinder den pågældende uges konkurrence. Når hele huset er indrettet rum for rum efter 7 uger laver dommerne i sidste afsnit en samlet vurdering af husene og haverne og finder den endelige vinder, som får lov at beholde det sommerhus, de har indrettet.

Hasmark Strand, som sommerhusene ligger i, er med god grund et af Fyns mest eftertragtede sommerhusområder med en lang og interessant historie bag sig, som også kommer til udtryk i de mange særprægede og charmerende ældre sommerhuse, der sammen med den særligt gode badestrand er med til at gøre området til noget helt særligt. Et område som vinderne af Sommerdrømme 2023 kan nyde, når de overtager sommerhuset. Hvem af de fire par Maria og Martin, Katrine og Rasmus, Kien og Clara samt Jeppe og Steffen der vandt, vil vi ikke spoile hvis du endnu ikke har set med ?

 

Se sæson 2023 på TV 2 Play: play.tv2.dk

Mød de 4 par

Maria og Martin

Maria og Martin fra Sommerdrømme - fotograf Lars E. Andreasen, TV 2

©Lars E. Andreasen, TV 2Foto:Lars E. Andreasen, TV 2

Kærestepar fra Sjælland, der hver især har spillet musik i mange år, men for et års tid siden begyndte at spille countrymusik i samme band, og så kalder de sig selv ”de gamle” i programmet. De har fået øjnene op for at holde ferie i eget land og håber at kunne bruge sommerhuset til bl.a. forlængede weekender året rundt, hvis de vinder.

 

 

Katrine og Rasmus

Katrine og Rasmus - fotograf Lars E. Andreasen, TV 2

©Lars E. Andreasen, TV 2Foto:Lars E. Andreasen, TV 2

Vennepar fra Aarhus, der begge er interesserede i kunst og arkitektur og godt kan lide linjer og farver. De lader sig dog ikke inspirere af det samme, men kombinerer deres inspirationskilder i huset.

Hvis de vinder, glæder de sig til at kunne gå på græsset, lytte til naturen og få et pusterum fra byen. De synes, det er ret hyggeligt på Fyn og er vilde med den fynske syngende dialekt.

 

 

Kian og Clara

Kien og Clara - fotograf Mikael Rieck, TV 2

©Mikael Rieck, TV 2Foto:Mikael Rieck, TV 2

Far og datter fra Køge, som blev tilmeldt af datteren Clara. Udover at de ville elske at vinde sommerhuset, ser de også konkurrencen som en rigtig god måde at tilbringe masser af tid sammen. Selvom det er hårdt, og man ikke får megen søvn, er de et godt par med hver deres styrker. De har førhen mest holdt ferie i udlandet, så hvis de vinder, glæder de sig til fremover at kunne tilbringe meget mere ferietid i Danmark og nyde naturen.

 

 

Jeppe og Steffen

Steffen og Jeppe - fotograf Mikael Rieck, TV 2

©Mikael Rieck, TV 2Foto:Mikael Rieck, TV 2

Vennepar fra København, der har kendt hinanden siden 13-14-års alderen. De elsker at køre Puch Maxi, overnatte i shelters og tage på eventyr i Danmark. Deres næste eventyr skulle være Sommerdrømme, så de tilmeldte sig og håber på at vinde, så de kan bruge huset til at samle begge deres familier og venner og på den måde investere i deres venskab.

 

Se mere her!