VisitNordfyn

Autocamperpladser på Nordfyn

Det er den letteste ferie at planlægge: I kører af sted i autocamperen og så ser I, hvor I har lyst til at overnatte. På Nordfyn kan du finde de perfekte autocamperpladser direkte ved vandet, i skoven eller ved søen. Så behøver I bare at slappe af og nyde livet!

Bo tæt på by, skov og strand, i fred og ro og lækker komfort i jeres autocamper. Nordfyn byder på mange dejlige autocamperpladser og campingpladser. Her kan I slappe af og nyde livet på den helt rigtige plads. Sæt autocamperen ved Bogense Havn, med udsiugt til Æbelø, tæt på Langesø, ved Mosegårdens ro og fred, ved skønne Hasmark Strand... Der er autocamperpladser rundt på hele Nordfyn til forskellige priser - og der er også en plads, der passer til dig.

Autocamperpladser på Nordfyn

Liste
Kort

Mere om autocampere på Nordfyn

Toilet:

På Østre Havnevej ud for Søbadet ind mod havnebassinet er noget, der ligner en metalvask. Her skal toiletterne tømmes. Man kan ikke køre helt derhen.

Spildevand fra håndvask og bad:

Lige nord for det gamle fiskeauktionshus på Vestre Havnevej (den hvide bygning helt ud mod havnebassinet), er en betonplads med et afløb. Her er der olieudskiller i, og man må derfor gerne tømme spildevandet deri.

Få inspiration til flere oplevelser!

Besøg Hasmark
Hasmark Strand
Besøg Bogense
I Bogense har børn og voksne det sjovt!
Vandreture på Nordfyn
Vandretur på Flyvesandet
Smag på Nordfyn
Smag på Nordfyn - fra candyfloss til gourmetmad