Smag på Nordfyn

Foto: Jens Wognsen

Fra candyfloss til frisk fisk... Nordfyn har det hele. Find de bedste fødevarer i gårdbutikker, vejboder og gourmetbutikker eller nyd maden på en god restaurant.

På Nordfyn er der alt, hvad du kan drømme om: Lækre asparges, champignons, løg, æbler, kirsebær og græskar og meget mere. Køb det i en af gårdbutikkerne eller gå ind i de lokale supermarkeder, hvor du også kan købe nordfynske varer med hjem. Eller parker ved en af de mange vejboder og få lidt lækkert med hjem til aftensmaden. Få en smagsoplevelse i særklasse!

Mangler du souvenirs? Så kan du købe chokolade fra den lokale chokolatier l'Artisan ved Vinspecialisten Bogense, de bedste oste ved Ostehuset i Otterup, æblesaft ved Egeby Frugt og meget, meget mere - nyd den lokale mad!

Leder du efter et godt sted at spise? Så finder du de gode caféer og restauranter på Nordfyn. alt efter om du har lyst til tapas, fiskebuffet, bisonburger eller god gammeldaws dansk middag.

Nordfyns bedste spisesteder

Find de bedste restauranter og caféer i Bogense, Otterup, Hasmark, Morud og Søndersø!

Læs mere

De bedste markeder

Du kan også købe din mad på marked! Hver torsdag er der torvedag i Bogense, og hver lørdag fra juni til august er der torvemarked i Otterup. Første weekend i august kan du købe lækker mad og fødevarer på Torvet til Rosenfestival. Planlæg din tur og få de bedste madoplevelser.

Læs mere

Bogense Maskintorsk

Hvad er den mest nordfynske mad? Der er nogen, der siger det er Bogense Maskintorsk, som fiskerne lavede ved at lade kogt torsk simre på kutterens maskine, til de blev sultne...

Læs mere