©  Foto:

Strandhygge på Nordfyns Kyststi

Har I brug for en rask gåtur eller måske en cykeltur? Nordfyns Kyststi byder på smuk natur, strand og sjov for hele familien!

  • Pak en rygsæk med snacks, drikkevarer, håndklæder, solcreme og lidt ekstra tøj, alt efter årstid
  • Tag af sted på Nordfyns Kyststi mellem Bogense og Skåstrup
  • Nyd udsigten, bad ved stranden eller prøv at se sælerne
  • Og glem ikke at nyde en is og en tur på legepladserne ved Bogense Marina!

Nordfyns Kyststi er en 6 km lang rute mellem Skåstrup Strand og Bogense Marina. I kan både gå og cykle på ruten. I behøver ikke tage hele ruten - I kan vælge at gå ud fra Bogense Marina og langs det gamle dige ved kysten, til I kommer til strandområdet og kan soppe lidt ved den lækre, lavvandede strand, bygge sandslotte eller finde flotte sten og slå smut.

Print en strandbingo-plade fra VisitNordfyns naturbingo-side inden turen og se hvem der hurtigst får fuld plade!

Slap af et sted i græsset eller i sandet og nyd jeres medbragte snacks og lidt at drikke.

Hvis I cykler eller går hele vejen til Skåstrup, skal I tage ud på en af badebroerne og nyde udsigten - og hvis det er varmt nok, er det sjovt at hoppe i vandet og få en frisk dykkert her!

På tilbagevejen kan I gå ad stien ved de smukke strandenge ved Vestre Enge eller gå tilbage til Bogense Marina og nyde en is efter anstrengelserne - og glem ikke at lægge vejen forbi en af legepladserne ved Bogense Marina! Både naturlegepladsen ved Barfods Dam, fitnesslegepladsen og den fine legeplads ved marinaen skal naturligvis udforskes...

Har I stadig energi, så prøv krabbefiskeri fra en af bådebroerne eller molerne ved havnen.