©  Foto:

Otterup

Nordfyns største by, vikingeby og tidligere stationsby mellem Bogense og Odense - og gode shoppingmuligheder!

Stationsby fra vikingetiden

Tag til Otterup og se Midgårdsormen – den bugter sig på Torvet, hvor den kæmper mod Thor. Midgårdsormen er kendt for sin farlighed, men her i Otterup er det nu muligt for børn at kravle rundt på den, hvis de ellers tør. I dag er der ca. 5000 indbyggere.

Otterup har dog været beboet i flere tusind år, og her i byen er der udgravet den største fynske vikingegravplads, man har fundet på Fyn. Udgravningsstedet er i dag parcelhuskvarter, men gå en tur langs Den Grønne Sti – så kommer du forbi området, hvor de gamle vikinger boede.
En stor del af den nuværende by er vokset op omkring De Nordfynske Jernbaner, der tidligere forbandt Otterup med Odense og Bogense.

Shopping i Otterup

Du kan købe alt, hvad du har brug for i byen. Her er fem dagligvarebutikker og mange butikker, der sælger alt fra tøj til hesteudstyr. Du finder også lækre specialoste, en god bager og mange lækre varer. Hver lørdag sommeren igennem er der marked på Torvet, hvor du også kan slappe af ved et af de gode spisesteder mens du hører lidt god musik.

Gå ikke glip af et besøg ved Otterup Andedam, hvor du kan nyde synet af ænder, svaner, fasaner og påfugle.

Hvad sker der i Otterup?

Hvad sker der i Otterup og på Nordfyn, når du er der? Tjek VisitNordfyns aktivitetskalender og find aktiviteter og events!