©  Foto:

Hyggedag ved Hasmark Strandoase

Nyd en rigtig slappe-hyggedag ved Hasmark Strandoase. Det har I nemlig fortjent

  • Smør din yndlingsmadpakke og tag drikkevarer med fra lokale vejboder.
  • Pak brætspil, udendørsspil og en strandbingoplade.
  • Sæt kursen mod Hasmark Strandoase.
  • Spil minigolf.
  • Nyd en is fra iskiosken eller campingpladsen.

Hvad skal tiden gå med i dag? Vi har et godt forslag til jer: Ta' på en hyggelig tur for hele familien ved Hasmark Strandoase!

Start med at smøre jeres favoritmadpakker og sørg for lidt snacks og friske bær eller frugt fra en af de nordfynske vejboder. Husk også vand og måske et par af jeres yndlingsdrikkevarer.

Pak et tæppe og nogle af jeres yndlingsspil – både brætspil, kortspil og havespil er oplagte at tage med. I kan også tage en strandbingoplade med, som kan printes fra visitnordfyn.dk. Glem ikke badetøjet og håndklæder, hvis det er varmt. Der er både bad og omklædningsfaciliteter i Strandoasen.

Når I er pakket og klar, sætter I kursen mod Hasmark Strandoase og finder jer det perfekte spot at slå jer ned på.
Nu er jeres opgave bare at hygge jer sammen – slappe af, spille spil, læse et blad og måske nyde en dukkert i vandet. Hvis I får lyst, kan I også tage et spil minigolf eller gå på strandbingo.

Når sulten melder sig, kan I hive jeres lækre madpakke og snacks frem. Har I ikke madpakke med, kan I også købe en lækker burger ved burgerboden ved Strandoasen. Store dele af året er bistroen på First Camp Hasmark Strand også åben.

Når man er ved vandet, kan man næsten ikke undgå at få lyst til en is – derfor er det heldigt, at burgerboden også sælger lækre is ved Hasmark Strandoase.

Rigtig god tur!

Praktisk:

Parkering

Strandoasen ligger på Østre Strandvej 4, 5450 Otterup, hvor der også er parkering. Hvis der er optaget, er der flere pladser på Strandvejen lige over for campingpladsen.

Toiletter

Der er offentligt toilet i Strandoasen. Toilettet er åbent hver dag hele året rundt, og her er også handikaptoilet. Ved siden af minigolfbanen er der også et offentligt toilet, som er åbent hver dag uge 13-42.