©  Foto:

Hasmark Strandoase

I Hasmarks strandoase er der plads til alle - her kan du overnatte, grille, lege i den store klatrebane, spille bold, få brusebad, slappe af og meget, meget mere!

Strandpark ved Kattegat

Tag madkurven med og nyd den dejlige strandpark ved Hasmark. Strandoasen byder på en dejlig naturlegeplads med stort klatrestativ, bålplads, petanquebane, masser af bænke og borde, grønne områder, friluftsscene, toiletter, omklædningsrum og bruser. Du kan også tage en engangsgrill med. Bordene har en stålplade, som du kan sætte grillen på.

Grejbank - nyd udelivet!

I kan låne udstyr til at nyde udelivet i fulde drag ved strandoasen og stranden lige nedenfor! Ved omklædningsfaciliteterne ved Hasmark Strandoase finder I en grejbank, der indeholder et bålsæt med gryde, kande, bålpande, diverse riste, og hvad du ellers har brug for, når du skal lave mad over bål. Der er også bøger med inspiration til vild mad og brochurer om livet i havet, på stranden og fuglene i området.

Det er helt gratis at låne - I skal blot passe på udstyret, gøre det rent efter brug og sætte det tilbage i grejbanken, så flere kan nyde godt af det. Kig efter det grønne skilt, hvor I finder en kode og mere information.

Husk selv at tage brænde og tændstikker med.

Parkering og adgang

Der er selvfølgelig også adgang for handicappede. Nordfyns Kommune stiller to badekørestole til rådighed. Du kan låne dem ved at henvende dig i receptionen på First Camp Hasmark Strand. 

Der er en parkeringsplads lige ved strandoasen med 45 parkeringspladser.

Her er dejligt både sommer og vinter - kom og hyg dig!