©  Foto:

Fyn Rundt for Bevaringsværdige Sejlskibe i Bogense

Bogenses gamle havn er noget ganske særligt, og i weekenden den 20. og 21. juli bliver den ekstra særligt. Her er Bogense endnu en gang startby for det flotte Fyn Rundt for Bevaringsværdige Sejlskibe, hvor godt 50 gamle træskibe sejler Fyn rundt i en venskabssejlads.

I nyere tid har Nordfyn og Bogense været begunstiget af Fyn Rundt for Bevaringsværdige Sejlskibe i 2018, 2019 og 2022. Det at være startby er noget ganske særligt, og skibene ankommer i løbet af lørdag/søndag. Mandag formiddag kl. 10:00 lyder startskuddet på den traditionsrige og venskabelige kappestrid på vandet.

Så kig forbi Bogense Havn og kom helt tæt på de flotte gamle træskibe, og dem der sejler med på skibene. Der vil være musik, lækker mad, masser af maritime stemning og aktiviteter hen over weekenden.

⇒ Se mere om Fyn Rundt for Bevaringsværdige Sejlskibe på fyn-rundt.dk

Søndag 21. juli vil der være aktiviteter for børn, hyggelige salgsboder og maritime oplevelser for hele familien.  Samtidig fejres 90 års fødselsdag for Bogenses berømte skulptur Manneken Pis, og det sker med musik, fødselsdagssang, brunsviger og flag.

Endeligt program for weekenden og mandagen kan du se her på siden ca. medio maj 2024.