©  Foto:

Burger & is – Lovely Loui

Hos Lovely Loui på Bogense Havn kan I få lækre og saftige burgere eller smagfuld hjemmelavet is fra eget ismejeri - kig forbi!

Slentrer man langs Bogense Havn og får lyst til at sætte tænderne i en lækker burger eller køle ned med en is – så står vi hos Lovely Loui klar til at lange saftige burgere lavet med friske ingredienser over disken, og hjemmelavet is fra vores eget ismejeri De Tre Ismagere.

Med alt fra klassiske cheeseburger og baconburgere til velsmagende vegetariske muligheder, er der noget på menukortet til enhver burgerentusiast. Der er altid mulighed for at supplere med lækre sides, dip og salater.

Stort udvalg af lækker, hjemmelavet is

Og skal den bare stå på is – så kan du nyde vores cremede og bløde is.

Is-disken ligger i forbindelse med burgerbaren Lovely Loui. Her kan I vælge mellem et stort udvalg af smagsvarianter, hvor både klassikere som vanilje og chokolade samt mere spændende varianter med friske frugter og nødder præger menukortet.

De udsøgte smagsvarianter er hjemmelavede og frisk produceret af vores ismejeri De Tre Ismagere, hvor råvarer og kvalitet er i højsædet, for at sikre den helt rigtige smagsoplevelse.

Burger, pommes frites, is, milkshake, kaffe og sodavand kan nydes i caféen, på den hyggelige terrasse med udsigt til Bogense Havn eller som take away, hvor som helst i vil.

Ønsker du at forudbestille din takeaway, kan du kontakte caféen på +45 42 49 72 05.

Åbningstider

Mandag-onsdag: Lukket

Torsdag: 17-21.

Fredag-søndag: 12-21.

Køkkenet lukker for sidste bestilling kl. 20.30.

Tjek de aktuelle åbningstider på lovelyloui.dk