Gå til indhold
Lyden af Nordfyn

Lyden af Nordfyn

Foto: Casper Hansen

I påsken 14. – 18. april optræder det nordfynske musikliv i Bogense – og musikspekteret er bredt. Lyt, syng med, deltag i musikquiz, stem på din favorit og vind et gavekort. Og nyd et glas og den hyggelige stemning i byen, hvor du naturligvis kan gøre en god handel i butikkerne!

Handel, mad og drikke og god stemning

I påsken er der masser af muligheder for at handle i Bogenses mange hyggelige butikker, cafeer og restauranter har åbent med gode frokosttilbud, og mens du lytter til den lokale nordfynske musik, vil MENY Bogense sørge for, at du kan nyde lidt godt til ganen, når Lyden af Nordfyn løber af staben i Den Gamle Købmandsgård.

Se hvornår butikker og psiesteder har åbent i påsken!

Program

Oplev det nordfynske musikliv til koncerterne rundt i hele Bogense!

Se programmet herunder eller klik her og print programmet.

Billetter til koncerten i Bogense Kirke den 16. april kan købes på www.kirkekoncerter.dk Pris 150 kr. + gebyr 5 kr.

Torsdag den 14. april i Den Gamle Købmandsgaard

Liste
Kort
Kuglen & Planken
Foto: B2 Lyd & Lys

Kl. 12.00: Kuglen & Planken

Kuglen & Planken er en nordfynsk duo med et repertoire der spænder bredt! De formår at skabe en fest med deres lune humør, deres gode covers og deres samspil med publikum!

Læs mere
Fjord & Planks Musikquiz
Foto: Jannik Meier Sørensen

Kl. 13.30: Fjord & Planks Musikquiz

Fjord & Planks tager rundt med deres live musikquiz, hvor det hele handler om at synge med, grine, danse, quizze og at nyde hinanden selskab! Det er musik fra 60’erne og helt frem til i dag! Quizzen går fremragende i spænd med en kølig fadøl. Der er præmier til det deltagende publikum.

Læs mere

Fredag den 15. april i Den Gamle Købmandsgaard

Liste
Kort
Renbo & Kjeldsen
Foto: Renbo & Kjeldsen

Kl. 11.00: Renbo & Kjeldsen

Renbo & Kjeldsen er en lokal duo, som har fundet sammen via et samarbejde i Mosegaard Lydstudie på Fattiggården i Gamby. Duoen udgav for nylig singlen "En, to, mange". Renbo & Kjeldsen kalder selv deres stil for voksenpop, med tydelig inspiration fra popmusikken i 80/90'erne. De spiller både egne kompositioner og covernumre i nye versioner. Glæd dig til nyskabende voksenpop.

Læs mere
Syngepigerne Søndersø
Foto: Syngepigerne Søndersø

Kl. 12.15: Syngepigerne fra Søndersø

Syngepigerne fra Søndersø har siden 2007 underholdt i Bogenses Cafè 44 under Rosenfestivalen samt utallige steder på Fyn og i Jylland med deres Bakkesangerinde Show. De optræder med de kendte gamle viser og sange krydret med lidt vovede vitser imellem numrene. Kom og se og syng med!

Læs mere

Lørdag den 16. april i Den Gamle Købmandsgaard

Liste
Kort
Nordfyns Messingtrio
Foto: Nordfyns Messingtrio

Kl 11.00: Nordfyns Messingtrio

Nordfyns Messingtrio - bestående af 3 lokale messingblæsere - har flere gange medvirket til at sprede stemning på gaden i Bogense, bl.a. til Rosenfestivalen. De spiller velklingende arrangementer af viser, valse og danske sange fra ”De gode, gamle dage” til nutidige toner.

Læs mere
Kim MIkkelsen
Foto: Kim MIkkelsen

Kl. 12.15: Kim Mikkelsen

Kim Mikkelsen er en dygtig musiker og sanger, der får publikum med på en god fest til hver koncert.

Læs mere
J. O. Swing Trio
Foto: J. O. Swing Trio

Kl. 13.30: J.O. Swing Trio

J.O. Swing Trio spiller swingende jazz, og repertoiret er hovedsagelig er hentet fra jazz-standards og evergreens. Sydamerikanske rytmer vil også kunne høres, og hvis stemningen er for det, kan der også snige sig et par korte, men velklingende klassiske numre ind. J.O Swing Trio består af de tre dygtige og konservatorieuddannede musikere Jens Ole Madsen på violin, Jens Ulrich Kiilstofte på piano og Søren Østergaard på kontrabas.

Læs mere

Lørdag den 16. april: Koncert i Bogense Kirke

Billetterne kan købes på www.kirkekoncerter.dk

Pris 150 kr. + gebyr 5 kr.

Liste
Kort
Alex Syrik
Foto: Alex Syrik

Kl. 19.30: Alex Syrik

Koncerten i Bogense Kirke indledes med den lokale Alex Syrik, der spiller et par kendte melodier på sin panfløjte med toner, der kommer lige fra hjertet. Alex Syrik har spillet på panfløjte siden 1990, og det er siden blevet til utallige optrædener. Repertoiret er meget bredt og spænder lige fra kærlighedssange til country, tango, bossanova, irsk folkemusik m.m.

Læs mere
Ann-Mette Elten
Foto: Ann-Mette Elten

Kl. 19.45: Ann-Mette Elten

Lørdag aften byder på stemningsfuld underholdning i Bogense Kirke med Ann-Mette Elten, sanger og sangskriver, der bl.a. er kendt fra Århus-bandet På Slaget 12.

De danske salmer har altid betydet meget for Ann-Mette Elten, og hendes smukke fortolkninger har allerede høstet store roser i mange af landets kirker, og her vil man høre hende fortælle om sit personlige forhold til salmerne og høre hende synge dem på sin helt egen måde.

Ann-Mette Elten optræder sammen med guitarist Niels Kirkegaard, og koncerten er arrangeret i samarbejde med Bogense Kirke.

Læs mere

Søndag den 17. april på Musikhuset på Vestre Havnevej

Liste
Kort

Kl. 11.00 og kl. 12.15: Glæsel Duo

Glæsel Duo består af Kristian Glæsel, kemiingeniør med firma i Fredericia og Knud Jørgensen, tidligere elinstallatør fra Bogense. De har en fælles interesse i musikken og spiller meget forskelligt musik i Musikhuset på Bogense Havn.  De optræder bl.a. med musik af Roger Whittaker, Kim Larsen, Tom Paxton m.fl., men de spiller f.eks. også Veras Vinterven. Den seneste sang er en ukrainsk folkesang, som Kristian har oversat til engelsk.

Læs mere

Mandag den 18. april på Musikhuset på Vestre Havnevej

Liste
Kort

Kl. 11.00 og kl. 12.15: Glæsel Duo

Glæsel Duo består af Kristian Glæsel, kemiingeniør med firma i Fredericia og Knud Jørgensen, tidligere elinstallatør fra Bogense. De har en fælles interesse i musikken og spiller meget forskelligt musik i Musikhuset på Bogense Havn.  De optræder bl.a. med musik af Roger Whittaker, Kim Larsen, Tom Paxton m.fl., men de spiller f.eks. også Veras Vinterven. Den seneste sang er en ukrainsk folkesang, som Kristian har oversat til engelsk.

Læs mere

Stem og vind!

Hver dag kan du stemme på det band eller de optrædende, som du synes bedst om. Kigger du forbi Bogense flere gange, har du derfor mulighed for at afgive flere stemmer. 

Præmien er 1 x Gavekort Nordfyn på 2.500 kr. Vinderen bliver fundet vilkårligt blandt dem, som har stemt på det band/de optrædende som får flest stemmer. Vinderen bliver udtrukket den 19. april og får direkte besked.

MENY Bogense udlodder samtidig et gavekort Nordfyn på 5.000 kr. til den kunstner/band, der får flest stemmer.

Vi ses på: