Bustur til Kukkeren

Foto: Kukkeren

Oplev glaskunst og landlig idyl i den gamle gård fra 1644 i Jersore, tæt på Ebbevejen til Æbelø. Kukkeren byder indenfor og viser sit glasværksted og egne glasværker, ligesom hun har galleri med egne malerier, en butik med kunsthåndværk og en afdeling med antikviteter.

I den ældste gård (anno 1677) i Jersore, på vej ud til Æbelø-Ebbevejen finder I Kukkeren i en skøn gammel gård med charme og idyl. Kukkeren har her indrettet butik med egne fremstillede unika glaskunst, Muranoglas, egne malerier og souvenirs m.m.

I den ene længe findes glasværksted med ovn og i forbindelse hermed et meget specielt kundetoilet med kunst i vægge og loft.

Gårdspladsen er om sommeren fyldt med duftende krydderurter, hvoraf en del kan bruges til kryddersnapse. Herudover er der på gårdspladsen bl.a. en rakuovn, gamle sjove ting og spændende glasting. Der er også en afdeling med antik- og retro-varer ved siden af glasværkstedet.

Turen kan arrangeres med eller uden guide, og der kan indlægges frokost i Danmarks hyggeligste købstad Bogense. Turen til Kukkeren går lige forbi Fyns største naturgenopretningsprojekt Gyldensteen Strand, hvor der er gode muligheder for at nyde medbragt mad/kaffe.

Fakta om besøget:

Tid: 1.5 time
Stedet er ikke handicapvenligt
Pris: kr. 30,- inkl. en smagsprøve på kryddersnaps
Der er begrænsede muligheder for busparkering

Foto:Kukkeren

Kontakt Jette Kærgaard om ture for busser og grupper
Ring til mig, så hjælper jeg gerne med at planlægge turen!

Salgschef

jek@neet.dk

Direkte:

Kort

Group
Group
Åbn i Google Maps
Adresse

Lindøhoved

5400

Koordinater

Længdegrad : 10.2074383

Breddegrad : 55.586904