Juletur på Nordfyn

Foto: Langesø Slot

På Nordfyn ved vi, hvordan man juler! Kom og oplev spændende og hyggelige juleudstillinger på det smukke Nordfyn. Vi hjælper dig gerne med at arrangere turen til Nordfyn.

Oplevelser på busturen

Humlemagasinet afholder sin flotte og spændende juleudstilling med både gamle, nye og moderne ting. Der er mulighed for at spise i caféen, der sælger kaffe/te, boller og kage. Juleudstillingen finder sted den fra primo november til 23. december og koster 60,- pr. person.

Kunstgården har også en flot juleudstilling. Her er mulighed for at købe en unik julegave og selvfølgelig en masse julepynt. I kan også købe lidt godt at spise i caféen. Juleudstillingen finder sted fra ultimo oktober til kort før juleaften og har gratis entré.

Julemarkedet på Støberiet byder på både julepynt, nisser, delikatesser, antikviteter, kunsthåndværk og meget mere. Det foregår både ude og inde med bål, juletræ og julemand – og café. Markedet finder sted en weekend i midt-november. Der er gratis entré.

Værd at vide

Turen er til dels handicapvenlig.

Kunstgården og Støberiet ligger meget tæt på hinanden. Det tager max 10 minutters kørsel mellem hvert sted. Der er ca. 20 minutters kørsel mellem de to steder og Humlemagasinet. Du skal regne med 1-2 timer pr. udstilling.

Julestue på Kunstgården

Kontakt Jette Kærgaard om ture for busser og grupper
Kontakt os og lad os hjælpe med at arrangere din tur!

Salgschef

jek@neet.dk

Direkte:

Kort

Group
Group
Åbn i Google Maps
Adresse

Tværgade

5400

Koordinater

Længdegrad : 10.093346

Breddegrad : 55.560292