Kunstnerens slidte remedier

Bustur til kunst og kunsthåndværk på Nordfyn

Foto: Colourbox

Besøg nordfynske kunstnere og gallerier i private rammer, når de åbner dørene og byder på helt særlige oplevelser på en helt særlig bustur med kunsten i fokus!

Foto:Ole Thrane

Kunstgården

Kunstgården, Danmarks største landgalleri, ligger i Skovby lidt udenfor Bogense.
I den hyggelige cafe kan I nyde tre lækre stykker smørrebrød og en øl/vand eller dejligt hjemmebag. Ejeren Tina Larsen fortæller om galleriet, hvor mere end 50 kunstnere udstiller alt fra billedkunst, glas, smykker og skulpturer samt gaveartikler.

Trædrejer Jørn Anderson

Foto:Jørn Anderson

Kunstnerhjemmet

Herefter kan I besøge Kunstnerhjemmet ved kunstner Else Friis og trædrejer Jørn Anderson, der bor i idylliske omgivelser mellem Skovby og Bogense. Kunstnerparret åbner deres værksteder og private stuer, hvor de fortæller om deres livsstil med stærke værdier, om at være selvforsynende og bæredygtige.
Poesi og stemning er de første ord, der trænger sig på når man betragter Elses værker. Et landskab, hvor historien opstår i samspil med konturerne af mennesker der for det meste er på vej – ikke i fysisk forstand, men snarere en fortælling om individets tilstand i livet.

Som søn af en tidligere skovarbejder har Jørn fået kærligheden til træet i vuggegave.
Som trædrejer inspireres Jørn af naturens materialer og fascineres af samarbejdet med træet, hvor det er det enkelte stykke træs struktur og styrke der er afgørende for hvad han beslutter sig for at skabe.  
Else og Jørn byder indenfor til en fortælling om deres kunst og deres livsstil på landet der danner rammen for deres liv og arbejde.

Der er mulighed for at købe. Der kan aftales servering.

Kunstner Martin Massenbach omgivet af kunst i sin stue Galleri Massenbach

Foto:Galleri Massenbach

Galleri Massenbach

Besøg Galleri Massenbach i et af bymidtens smukke gamle huse midt i Bogense og oplev kunst, eventyr, historie og kultur i internationalt format.  I klassiske rammer fremviser den anerkendte kunstner Martin Massenbach værker med internationalt format fra Nordfyn.

Her inviteres indenfor i private rammer til det eneste sted på Fyn hvor eventyr, fortælling, historie og kultur er de bærende søjler for kunstens rammer. Kunstnerparret  Sheela og Martin von Massenbach byder på en forfriskning, mens de fortæller om den unikke kunststil, multimix som Martin er kendt for. Han kombinerer tegning og maling i sine værker og skaber en fascinerende flerstrenget anvendelse af materialer. En oase i kunstens verden og absolut et besøg værd.

Priser for de tre stop på busturen:

Kunstgården: 3 stk. smørrebrød og øl/vand: Kr. 110,- pr. person  / Kaffe med hjemmebagt brød: Kr. 75,- pr. person.
Else Friis og Jørn Anderson: Forfriskninger eller kaffe og kage efter aftale.
Galleri Massenbach: Forfriskning kr. 30 pr. person kan aftales.

Kontakt Jette Kærgaard om ture for busser og grupper
Jeg hjælper gerne med at planlægge din bustur!

Salgschef

jek@neet.dk

Direkte: