Jul på Nordfyn

Foto: Harridslevgaard

Ta' med til de store hyggelige julemarkeder eller et af alle de andre juleevents og kom i ægte julestemning. Nu' det jul igen, og nu' det jul igen, og julen og juleferien kan du nyde lige så meget du har lyst til her på Nordfyn!

Find Nordfyns største julemarkeder!

Jul på Harridslevgaard og Fyns største julemarked på H. C. Andersen Golf i november, og i december stort julemarked ved Langesø og Danmarks største julestue på Kunstgården - du kan ikke undgå at komme i julestemning på Nordfyn!

Hygge og handel til jul

Find nisser, lav selv lys eller find sjove vintage fund til jul! Eller hvorfor ikke tage på en guidet tur ved Langesø Slot?

Guidet tur ved Langesø Slot og park

Ta' med på en spændende tur med en dygtig guide, der fortæller jer om Langesøs historie og planer for fremtiden. Se hovedbygningen udefra både fra skovsiden og fra havesiden.

Aagaardens Lys i Brenderup

Det er altid sjovt at lave lys! Ta' familien med og nyd nogle sjove timer. I kan også besøge den hyggelige cafe med hjemmelavet kage og butikken med h...

Bogense Kræmmermarked - Antik og Retro

Besøg Fyns hyggeligste antik, retro og genbrugsmarked, hvor du kan gøre gode fund af sjove, kitschede, vintage eller antikke varer. Her er noget for e...

Find alle juleevents på Nordfyn!

Foto: Ole Thrane

Ro og fred i juletiden

Har du bare brug for en dejlig gåtur i ro og fred i juletiden? Nordfyn har dejlige naturområder, hvor du kan komme af med julesulet og nyde den friske luft.

Besøg Langesø

Besøg skovene ved Langesø og nyd den smukke sø under de høje træer.

Besøg Enebærodde

Oplev den enestående natur på odden midt mellem Kattegat og Odense Fjord

Besøg Gyldensteen Strand

Nyd den skønne natur og det overvældende fugle- og dyreliv ved Gyldensteen Strand!

Besøg Odense Fjord

Odense Fjord er skøn hele kysten rundt - især fra Klintebjerg til Enebærodde!