Gå til indhold
©  Foto:

Guidet tur i galleribyen Bogense

Oplev kunst på en helt ny måde på guidet rundvisning i Bogenses gallerier og på besøg hjemme hos en kunstner - 20. maj, 18. juli og 1. august!

Den lille hyggelige købstad Bogense har tiltrukket mange gallerier og kunstnere med sin idyl og skønne beliggenhed. Nu får I chancen for at få et kig ind og høre de gode historier om gallerierne og kunstnerne på en spændende rundvisning!

På den guidede tur besøger vi Galleri 55 og Gallerie Rasmus, der alle byder på værker af anerkendte danske og internationale kunstnere. I Gallerie Rasmus møder vi også den lokale kunstner Malene Hammershøj, som udstiller her. Vi besøger kunstmaler Bella Husted, som viser os sit studio og byder på forfriskninger. På turen mellem gallerierne fortæller guiderne om den gamle bydel, vi går rundt i.

Hvornår

I kan tage med på guidet rundvisning i Galleribyen Bogense lørdag den 20. maj kl. 11-13 samt tirsdag den 18. juli og tirsdag den 1. august kl. 16.30-19.00.

Pris: 100 kr.

Praktiske oplysninger

På rundvisningen går vi rundt mellem de forskellige gallerier og kunstner Bella Husted, så husk at tage tøj og sko på, der passer til at gå rundt både udenfor og indenfor.

I bliver budt på forfriskninger under turen, men det kan være en god idé at kombinere turen med et besøg på en af Bogenses caféer og restauranter. Klik her for at se listen over spisesteder i Bogense!

Vi ses på: