©  Foto:

En usynlig oplevelse: Nyt kunstværk i Dallund Slots park

Oplev en ny dimension af kunst i Dallund Slots park med en banebrydende usynlig skulptur af den anerkendte kunstner Ove Skjulskov!

Dallund Slot sætter et unikt aftryk på den nordfynske kunstscene med et nyt, banebrydende værk af den anerkendte kunstner Ove Skjulskov. Værket, der er en usynlig skulptur, udfordrer vores forestillinger om kunst og inviterer til en helt ny oplevelse i slottets smukke park.

Bjørn Bahnsens vision

Direktør for Dallund Slot, Bjørn Bahnsen, ønskede at parken fik et kunstværk, der både kunne tiltrække kunstinteresserede, lokale og turister, og samtidig sætte fokus på bæredygtighed. Med Ove Skjulskovs usynlige skulptur har han fundet det perfekte værktøj til at realisere denne vision.

Hvad er en usynlig skulptur?

Ove Skjulskovs usynlige skulpturer er konceptuelle værker, der leger med vores forventninger til kunst. De er ikke fysisk synlige, men eksisterer i beskuerens fantasi og i den kontekst, de er placeret i.

En invitation til refleksion

Den usynlige skulptur i Dallund Slots park inviterer os til at reflektere over vores omgivelser og over kunstens rolle i vores liv. Den udfordrer os til at se med nye øjne og til at være åbne for nye oplevelser.

Besøg Dallund Slot og oplev den usynlige skulptur

Vi opfordrer alle til at besøge Dallund Slot i næste skoleferie og opleve den usynlige skulptur på egen hånd. Værket er tilgængeligt for alle i parkens åbningstider.

Souvenirs og arrangementer

Under arrangementer på Dallund Slot vil det være muligt at købe souvenirs relateret til den usynlige skulptur. Vi håber, at dette unikke kunstværk vil inspirere og engagere besøgende fra hele landet.