©  Foto:

De regionale cykelruter på Nordfyn

Oplev Nordfyn på en af de regionale cykelruter - på Herregårdsruten rundt på hele Fyn og de fynske øer, langs Odense Fjord mellem Hasmark og Odense eller i det idylliske nordfynske landskab. Det bliver en skøn tur!

Nordfyn er et dejligt sted at cykle, og de regionale cykelruter på Nordfyn giver dig god mulighed for at komme rundt i det flotte område. Ruterne går langs mindre veje og stier og er markeret med skilte. Du kan bruge kort over ruterne på udinaturen.dk som et godt udgangspunkt for at finde rundt.

God tur!

Herregårdsruten Fyn

Herregårdsruten går over 14 etaper rundt på Fyn og øerne, bl.a. med to etaper på Nordfyn, og du kommer forbi de smukkeste slotte og herregårde. Klik her og se kort over hele ruten.

Cykelrute 31 mellem Bogense og Hasmark Strand

Kør fra Danmarks hyggeligste købstad Bogense til en af Fyns bedste strande og oplev det smukke nordfynske landskab. Klik her og se kort over ruten.

Cykelrute 32 mellem Hasmark Strand og Odense

Kør langs digerne og de små byer ved Odense Fjord og nyd udsigten over fjorden. Kører du langs stien hele vejen til Odense, kan du fortsætte ad flere andre regionale cykelruter, bl.a til Kerteminde via rute 45. Klik her og se kort over ruten.

Cykelrute 35 mellem Bogense og Odense

Her kører du forbi Nordfyns historie i form af bl.a. Gyldensteen Slot, Glavendruplunden med Glavendrupstenen, der har Danmarks længste runeinskription, og Dallund Slot. Du kan fortsætte videre forbi de små byer til centrum af Odense. Klik her og se kort over ruten.